Meniul Gabrielei Cristea pentru o zi. Cum își răsfață vedeta familia: „Fetele au nevoie de mâncare proaspătă”

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea le-a prezentat fanilor meniul ei dintr-o zi.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gabriela Cristea este o gospodină desăvârșită, care își petrece ore bune în bucătărie. Vedeta le gătește tot felul de bunătăți celor dragi, iar acum, odată cu intrarea fetițelor sale în vacanța de vară, se pare că meniul trebuie să fie și mai generos, după cum le dezvăluie ea fanilor. Cu toate acestea, se pare că vremea de afară îi dă mari bătăi de cap vedetei, care reușește cu greu să mai petreacă timp în căldura sufocantă care se creează în bucătărie. Totuși, prezentatoarea nu s-a lăsat bătută și a reușit, în final, să pregătească două feluri de mâncare pentru familia sa. 

„Nu știu la voi cât este de cald, dar la noi este înfiorător, noroc că avem bucătăria asta de vară, pentru că pe mine m-a apucat gătitul. Nu avem ce face, acum chiar trebuie să gătim multă mâncare la prânz, pentru că fetele nu mai merg la școală, e vacanță, trebuie să mănânce acasă și au nevoie de mâncare proaspătă. Ce meniu am pentru astăzi? Unul delicios.”, le-a transmis Gabriela Cristea fanilor pe rețelele de socializare. 

Citește și: Ce nu s-a văzut la concertul Coldplay. Babasha, dezvăluiri în premieră: „Cel mai urât lucru care a fost...”

Meniul pregătit de Gabriela Cristea

Așadar, meniul Gabrielei Cristea cuprinde două feluri de mâncare. Primul arată delicios și se pare că este vorba despre o rețete de paste ragu, care necesită foarte multă răbdare și timp de petrecut pe aragaz. Al doilea preparat cu care vedeta își răsfață familia este o supă de găluște care arată pur și simplu delicios. În final, vedeta a mai avut o nelămurire pe care a adresat-o fanilor săi, fiind extrem de curioasă dacă aceștia își petrec timpul în bucătărie, așa cum a făcut ea, sau preferă să comande mâncarea la restaurant.

„Am pe foc aici niște sos ragu pentru paste și va trebui să fiarbă câteva ore bune, abia ce am pus sosul de roșii. Să știți că meniul nu este doar acesta, asta o să mănânce mai pe seară. Oricum, mâncăm puțin mai ușor, pentru că e vară și e cald.

Aici am mai făcut o supă de găluște, acesta e meniul, abia aștept să mâncăm de prânz. Întrebarea este cum vă descurcați, pentru că pe căldurile astea să mai și gătești... probabil că mulți dintre voi preferați să mergeți la restaurant sau să mergeți în vizită, acolo gătește gazda și totul e bine.”, mai spune ea.

Te-ar putea interesa și: Clipe de coșmar pentru Larisa Udilă. Însărcinată pentru a doua oră, vedeta a pierdut copilul: „Am aflat că inimioara nu-i mai bătea”

Gabriela Cristea, despre risipa alimentară

În alt videoclip distribuit pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea le vorbea fanilor săi despre risipa alimentară. Astfel, faptul că uneori gătește prea mult sau că face cumpărături cu lucruri pe care familia sa nu le consumă, o determină pe aceasta să stocheze alimentele la congelator. Surpriza a venit în momentul în care și-a dat seama că acesta este full, iar toate „rezervele” au rămas neatinse, fiind aruncate acum la coș.

„Congelatorul meu dă pe dinafară și vreau să fac curățenie.Uitați ce am păstrat și ce am aruncat, trei sferturi din congelator la gunoi. Și la voi e la fel? Și voi stocați mâncare în congelator și apoi o aruncați?”, a mai dezvăluit aceasta în altă postare.

VEZI și: Ramona Gabor, întâlnire emoționantă cu Irina și Irinel Columbeanu. Nepoata sa i-a sărit în brațe de entuziasm



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel