Mesajul înfiorător pe care l-a primit pe telefon soțul influenceriței Emily Burghelea, imediat după impact. Andrei a trecut prin clipe de groază: „Am înghețat”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/iubitul_lui_emily. Sursă foto: Instagram/Emily Burghelea
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/iubitul_lui_emily. Sursă foto: Instagram/Emily Burghelea

Andrei a fost devastat când a aflat că soția sa, Emily Burghelea, a fost implicată într-un accident rutier. Imediat după impact, soțul influenceriței a primit un mesaj pe telefon care l-a cutremurat. Când a citit ce scrie, bărbatul a simțit că îi cade cerul în cap. Mai mult, înainte de catastrofă, fiul celor doi a presimțit că se întâmplă ceva cu mama lui.

 

Seara trecută, Emily Burghelea a trecut prin cele mai grele clipe din viața ei. Cunsocuta influenceriță se afla în vacanță, în Mauritius, în momentul în care a decis, împreună cu nașa sa, să ia un taxi pentru a merge la aeroport, acolo unde erau așteptate de familie, doar că cele două nu au mai ajuns. Mai aveau doar 5 minute până la destinație, însă mașina în care se aflau s-a izbit frontal de un TIR parcat în mijlocul străzii.

Mesajul înfiorător pe care l-a primit pe telefon soțul influenceriței Emily Burghelea, imediat după impact. Andrei a trecut prin clipe de groază: „Am înghețat”

În tot acest timp, familia le aștepta la aeroport pentru a merge spre România. Pentru că Andrei este persoana de contact în caz de urgență, imediat după impact, el a primit pe telefon un mesaj automat pe telefon, care l-a cutremurat: soția lui fusese implicată într-un accident rutier.

„S.O.S accident detectat. Am apelat serviciile de urgență din această localizare aproximativă, după ce iPhone-ul a detectat un accident. Primiți acest mesaj deoarece v-am înregistrat drept persoană de contact în caz de urgențe”, este mesajul primit de soțul lui Emily Burghelea în ziua accidentului.

Te-ar putea interesa și: Bogdan de la Ploiești a dat cărțile pe față. De la ce ar fi pornit, de fapt, întregul scandal dintre el și Florin Salam: „A încercat să mă înjosească”

Înainte de catastrofă, fiul influenceriței Emily Burghelea a dat semne că urmează să se întâmple ceva. Nimeni nu l-a luat în seama: „Urla mama, mama”

Când a citit mesajul, Andrei a avut parte de un șoc. A simțit că  îi fuge pământul de sub picioare. Înainte de tragedie, fiul cuplului, Damian, a dat semne că se apropie un incident nefericit, însă nu a fost luat în seamă în acel moment.

„Când am primit aceste mesaj de urgență de la telefonul ei, efectiv am înghețat, mi-a căzut tavanul aeroportului în cap și m-am făcut bucăți. Damian, cu 3-4 minute înainte, începuse să se agite și să strige fără încetare: mama”, a povestit Andrei, iubitul lui Emily Burghelea.

Te-ar putea interesa și: Andreea Ibacka, apel disperat în mediul online. Vedeta are nevoie de ajutor: „Salvarea pare imposibilă fără ajutorul vostru”

Emily Burghelea a filmat momentul în care a fost la un pas să-și piardă viața

Imediat după accident, Emily Burghelea a postat o fotografie și un videoclip în care apare cu față aproape desfigurată, cu ochiul umflat, cu vânătăi pe frunte, cu buza lovită și cu coprul plin de răni. Mai mult, ea a încărcat și videoclipul cu impactul.

„Am intrat frontal într-un TIR. Am scăpat cu viață doar datorită lui Dumnezeu. Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mauritius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR care a apărut din senin parcat în mijlocul străzii. Eram doar eu, cu nașa. Toată familia ne aștepta la aeroport. În momentul impactului, din inerție, nașa a venit peste mine și m-am izbit de geamul mașinii strivindu-mi fața, apoi ne-am trezit amândouă pe parbrizul mașinii. Sau mai bine zis… M-am trezit doar eu. Ea era inconștientă.

Am simțit că mă învăluie o senzație de moleșeală care mă trimitea să mă întind pe câmp. Am început să zic «Tatăl Nostru» și primul gând care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe nașă de acolo și să fugim. A fost primul semn divin. Nașa delira, nu răspundea la nimic din ce o întrebam, Striga doar «Where is my son?», un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată. Moartea ne-a făcut cu mâna. Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte. Pașii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat…”, a scris Emily Burghelea pe pagina sa de Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel