Mesajul transmis de Cătălin Bordea, după ce Spike și-a asumat relația cu Livia, fosta soție a comediantului: „Ajungi la un nivel la care zici 'poate sunt ce trebuie', habar n-am”

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Bordea, Spike și Livia. Sursă foto: Instagram
Descriere foto: Cătălin Bordea, Spike și Livia. Sursă foto: Instagram

Cătălin Bordea a făcut primele declarații după ce Spike și fosta soție a comediantului și-au asumat relația în mediul online.

Prezent la a avanpremiera filmului „Klaus & Barroso„ ,comedia scrisă de Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu şi Bogdan Theodor Olteanu, Cătălin Bordea a vorbit cu jurnaliștii de la cancan.ro despre viața sa amoroasă, după ce fosta sa soție și  Spike și și-au asumat relația pe rețelele sociale.

Procesul de recuperare l-a determinat pe Cătălin Bordea să cumpere compulsiv

Chiar dacă a avut un 2023 dificil și a trecut printr-o despărțire dureroasă de soția sa Livia, Cătălin Bordea își dorește o nouă iubită, care să-l tempereze, pentru că procesul de recuperare l-a determinat pe comediant să cumpere compulsiv. Cătălin Bordea recunoaște că din cauza că nu a avut o parteneră cu care să se consulte, acesta și-a cumpărat trei perechi de adidași și două lanțuri de aur identice.

„Eu abia aștept să mă îndrăgostesc. Eu acum n-am noimă, fac ce vreau și nu e în regulă pentru un bărbat să facă asta. Mi-am cumpărat trei perechi de adidași, aceeași culoare, același brand. Am făcut chestia aia din reflex, să mă întorc, să întreb «băi, e în regulă?» și n-aveam pe cine să întreb. Sunt scăpat de sub control, pur și simplu. Mi-am luat două lanțuri de aur la fel, ce om normal la cap are două lanțuri de aur la fel?! Am luat primul lanț de aur, m-am întors să întreb «crezi că e OK?». Și nimic! Trebuie neapărat, până în vară, să-mi fac o relație, pentru că nu mai am noimă”, a mărturisit Cătălin Bordea pentru cancan.ro.

Cătălin Bordea încă mai crede într-o relație de lungă durată: „Eu am socotit recent și am avut trei relații, însumând 20 de ani de relație”

Comediantul și-a dorit mereu o relație serioasă și de lungă durată, motiv pentru care încă așteaptă o femeie în viața lui care să-l facă să creadă din nou în iubire.

„Eu am socotit recent și am avut trei relații, însumând 20 de ani de relație. De la 18 ani, am stat numai într-o relație, sunt prima oară singur. În sfârșit am picioare, după 20 de ani. Eu sunt «dude, am picioare!». 20 de ani într-o relație, îți dai seama?!

Aș mai vrea o relație de lungă durată, că altfel te complici foarte tare. Până pleacă, până vine cineva, e foarte greu. Mă refer, dacă ai relație de doi ani de zile, după aceea te desparți, pleacă trebuie să faci renovări în casă, după aceea vine următoarea, nu-i place și tot așa”, a mai spus Cătălin Bordea.

Întrebat de ce își alege toate partenerele cu tatuaje, Cătălin Bordea a răspuns: „Din ce am aflat de la psihologul meu, fug de mama. Maică-mea era blondă, fără tatuaje, acum fug de mama și mă duc spre brunete cu tatuaj”, a precizat comediantul.

Mesajul transmis de Cătălin Bordea, după ce Spike și-a asumat relația cu Livia, fosta soție a comediantului: „Ajungi la un nivel la care zici 'poate sunt ce trebuie', habar n-am”

Recent, comediantul și-a deschis sufletul în podcastul lui Speak, unde a vorbit despre traumele suferite în urma divorțului și despre modul în care a gestionat șocul despărțirii. El recunoaște că după ce videoclipul a apărut în mediul online nici Spike și nici Livia nu l-au sunat pentru a-l întreba măcar cum se simte.

„Sunt la fel ca tata, nu m-au sunat niciodată. Dar ce să zici, mă?! «Felicitări, un podcast foarte bun, să-l saluți pe Speak». N-au sunat și foarte bine au făcut, eu chiar le doresc tot binele din lume, crede-mă pe cuvânt. Oamenii trebuie să stea împreună, vorbesc foarte serios. Și chiar ajungi la un nivel la care zici «poate sunt ce trebuie», habar n-am”, a mai spus Cătălin Bordea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel