Mesajul transmis de Ileana Sterp, după ce a fost criticată pentru ce a spus despre Daniela Iliescu: „E cam penibil să fac asta”

Data publicării:
Ileana Sterp, Daniela Iliescu/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Ileana Sterp, Daniela Iliescu/ sursa foto Instagram

După ce a fost criticată de internauți că ar fi fost răutăcioasă cu soția fratelui ei, Ileana Sterp nu s-a mai abținut și a dat cărțile pe față.

Zilele trecute, Daniela Iliescu, soția lui Culiță Sterp, și-a sărbătorit ziua de naștere. Una dintre persoanele care au decis să îi facă o urare cu ocazia acestei zile speciale este chiar sora lui Culiță, Ileana Sterp. Femeia a postat pe rețelele sociale mai multe poze cu ea și Daniela Iliescu, alături de care a scris și un mesaj. După ce au văzut ce scris, oamenii care o urmăresc au criticat-o și au redistribuit postarea în mediul online. Internauții au acuzat-o pe Ileana Sterp că ar fi fost răutăcioasă cu cumnata sa și că, de fapt, în spatele mesajului aparent inocent se ascunde răutate. 

Nu este o noutate faptul că Daniela Iliescu nu are o relație foarte bună cu soacra și cumnatele ei, mai ales de când mama lui Culiță Sterp a lăsat de înțeles că bărbatul mai calcă strâmb câteodată. Astfel, oamenii au tras concluzia că mesajul pe care Ileana Sterp i l-a transmis Danielei este unul ironic și răutăcios, fapt ce a atras numeroase critici din partea urmăritorilor săi.

„Ea era mai umblată prin lume”

„La mulți ani, frumusețe! Daniela Iliescu deblochează-mă să pot să își dau tag. Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi, dar hai să le dăm uitării! Iertare! Să ai viața plină de zâmbete și de sănătate că în rest ai de toate! (...) Poza asta mi-a făcut-o Daniela pe vremea când mă învăța să pozeze ca un influencer. Da, pot să zic că am învățat multe de la ea căci ea era mai umblată prin lume”, a scris Ileana Sterp, pe contul său de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Adela Popescu, secretul unei căsnicii de succes și al unei familii fericite: „De când mă iubește Radu, mă iubesc mai mult pe mine”

„Nu voi sta niciodată cu răutate în suflet”

După ce a fost criticată de oameni, Ileana Sterp a simțit nevoia să le ofere acestora o explicație și a făcut o postare prin care a spus care a fost, de fapt, intenția sa. Aceasta a mărturisit că niciodată nu își va cere scuze doar de dragul de a o face și că este o persoană pacifistă care nu poartă pică nimănui. De asemenea, sora lui Culiță Sterp a precizat motivele pentru care a scris acele mesaje alături de pozele cu Daniela Iliescu și a menționat ce a vrut să spună cu adevărat atunci când a ales să facă postarea.

„Pentru cei care au înțeles total pe dos postarea mea pentru Daniala, vreau de la început să clarific un lucru: NICIODATĂ în viața asta nu-mi voi cere scuze cuiva „la mișto”. Dar NICIODATĂ! Eu sunt omul păcii și nu voi sta niciodată cu răutate în suflet sau cu sentimente urâte pentru cineva.

Nu există om în viața mea căruia să-i fi greșit și apoi să nu-mi fi cerut iertare, fără să mă gândesc dacă el sau eu am greșit mai mult. Așa sunt eu, caut mereu să remediez situațiile neplăcute și o fac cu toată inima. Bun, hai să traduc: „era mai umblată prin lume” – real, așa a fost.

Te-ar putea interesa și: Maria Tebieș, declarații controversate cu doar o lună înainte ca Iustina să nască: „Aș fi rămas gravidă cu Cornel. Am și zis că îi fac al cincilea copil”

Eu chiar am învățat chestii de la ea, în special ce ține de online (editare video, făcut poze etc.), și cred că pe ea a ajutat-o să se dezvolte mai mult faptul că a fost plecată din țară, a locuit în orașe mari etc. Un om care e mai umblat prin lume automat știe mai multe lucruri. Le-am învățat și eu pe parcurs și sunt recunoscătoare pentru fiecare om din viața mea de la care am învățat ceva. „Sufletul tău de americană” – ea, în perioada aceea, era venită acasă din State și îi plăceau mult împletiturile, și acolo își făcea des. Încă avea foarte multe obiceiuri din America și pur și simplu am dus-o într-o direcție funny, dar deloc ironică. Am dus acele propoziții într-o direcție mai amuzantă, căci așa eram noi, râdeam și glumeam mult (cine ne cunoaște, știe).

Aceste explicații sunt pentru comunitatea mea, pentru cei care au avut sau au impresia că am făcut postările „la mișto”: nu există așa ceva. Voi nu mă cunoașteți destul de bine, dar eu sunt un om foarte glumeț și vesel. Majoritatea dintre voi ați înțeles intenția mea și vă mulțumesc pentru mulțimea de mesaje. N-am făcut asta pentru nimeni, doar pentru mine și sufletul meu, să mă simt împăcată. Dacă de cealaltă parte nu s-a primit, asta nu mai ține de mine.

De ce am făcut acele urări publice? Pentru că nu-mi e rușine să arăt BUNĂTATE public! Deoarece cuvântul „iertare” ar trebui folosit mai des, chiar și în public. Este ultima postare cu referire la acest subiect și știu că e cam penibil să fac asta, dar prea pe dos a fost înțeleasă de unii dintre voi”, a scris Ileana Sterp, pe contul său de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel