Meteo din bătrâni pentru iunie 2024, cu Mihai Voropchievici. Când vin ploile în România: „Suflă vântul cu ceva tărie, apare grindina”

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Mihai Voropchievici a dezvăluit la ce temperaturi trebuie să ne așteptăm în luna iunie 2024.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, ce temperaturi ne așteaptă în prima lună din vară, potrivit calendarului meteo din bătrâni. Așadar, iunie 2024 începe cu temperaturi extrem de plăcute, blânde și perfecte pentru o zi la plajă. Cu toate acestea, vremea bună nu durează prea mult timp, pentru că imediat se vor instala ploile în țară, în anumite zone fiind destul de violente, cu descărcări electrice și grindină. Nici vântul nu va lipsi din peisaj, spune numerologul, care anunță faptul că zilele ce vin pot fi chiar destul de răcoroase, chiar dacă termometrele au înregistrat și până la 32 de grade.

"Pe 1 iunie este cald și plăcut, adică vremea e moale, pe 2 iunie e bine, dar pe 3 bate un pic de vânt. În schimb pe 4 iunie, o ploaie ne răcorește. Pe 5 iunie suflă vântul cu ceva tărie, iar pe 6 și 7 iunie se anunță ploaie mare, cu grindină, nu neapărat în București, în alte zone ale țării.

Pe 8,9 10 iunie văd și un vânt rece, friguros, mai ales dimineața. Pe 11 și 12 iunie plouă.”, a declarat Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Te-ar putea interesa și: Mihai Voropchievici, TOP 3 cele mai păcătoase zodii. Sunt caracterizate de furie, mândrie și forța de manipulare

Cum va fi a doua jumătate a lunii iunie

După câteva zile bune de ploi, vremea se îndreaptă din nou, anunță Mihai Voropchievici, care dezvăluie, însă, că aceste schimbări de temperaturi sunt doar pentru scurtă durată. După jumătatea lunii iunie se reinstalează ploile în țara noastră, dar și vântul, fenomene ce vor ține până spre finalul primei luni de vară. Așadar, dacă ți-ai făcut planuri perioada aceasta de a merge la mare, e recomandat să verifici de două ori înainte vremea, pentru că, potrivit spuselor numerologului, luna iunie este constant acaparată de ploi și de vijelii.

VEZI și: Ceaiul pe care trebuie să-l consumi perioada aceasta. Lidia Fecioru: „Este nemaipomenit. Se bea pe stomacul gol, înainte de masă”

„Din 13 până în 16 iunie, vremea se îndreaptă, e cald și bine. Pe 17 iunie un pic de vânt care ne răcorește, dar pe 18 și 19 plouă. Pe 20 revine vântul, pe 21, 22 revine ploaia. În schimb, din 23 iunie până în 30, e bine. Pe alocuri un pic de vânt și un pic de ploaie.", a spus numerologul.”, a mai spus numerologul.

Citește și: Horoscop 3 - 9 iunie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de câștig pe toate planurile



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel