„Mi se pare că ești un pic schimbată”. Teo Trandafir a reacționat, după ce Carmen de la Sălciua a spus că are o singură operație de rinoplastie: „Nasul e nas, pielea e piele”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Carmen de la Sălciua. Captură video: YouTube/Gand la Gand Cu Teo
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Carmen de la Sălciua. Captură video: YouTube/Gand la Gand Cu Teo

Teo Trandafir nu s-a putut abține și a întrebat-o pe Carmen de la Sălciua despre operațiile estetice pe care le are. Deși artista a explicat că a suferit doar o rinoplastie, prezentatoarea TV i-a spus că ea a observat schimbări evidente în aspectul ei. Discuția dintre cele două nu s-a oprit aici.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața a ajuns rapid la inimile fanilor datorită stilului său muzical care a făcut-o, de altfel, cunoscută. Statul de vedetă i-a adus lui Carmen de la Sălciua și multe critici, asta mai ales pentru că în ultimii ani artista s-a schimbat față de cum s-a afișat în fața fanilor altfel decât au cunoscut-o aceștia la începutul carierei. Din acest motiv, multe persoane s-au întrebat dacă artista a apelat la operațiile estetice.

Te-ar putea interesa și: Carmen de la Sălciua, mai sinceră ca niciodată. Artista a dezvăluit prin ce schimbare majoră a trecut: „Mi-am găsit foarte mult răspunsurile”

„Mi se pare că ești un pic schimbată”. Teo Trandafir a reacționat, după ce Carmen de la Sălciua a spus că are o singură operație de rinoplastie: „Nasul e nas, pielea e piele”

Teo Trandafir a adus în discuție subiectul operațiilor estetice în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”. În timp ce artista a dezvăluit că a suferit o singură intervenție chirurgicală, respectiv cea de rinoplastie, Teo Trandafir a observat schimbări în aspectul ei fizic și nu s-a putut abține să nu-i spună acest lucru. Carmen de la Sălciua a explicat că rinoplastia a avut un impact asupra întregii fețe. În replică, Teo Trandafir a reiterat îndoielile sale, întrebând: „De unde?! Că nasul e nas, pielea e piele.” Carmen a adăugat că nu a recurs la alte modificări, ci doar și-a făcut câteva injectări.

Te-ar putea interesa și: Maria Constantin aruncă bomba. Dezvăluiri neștiute din relația cu Marcel Toader, la 5 ani de la moartea sa: „Imaginea pe care o prezenta la televizor nu era reală”

„Muncim, că pentru asta trăim, dar din muncă reies și niște venituri. și atunci toată lumea se gândește că ți-ai făcut operații estetice, că acolo ți-ai tăiat, acolo te-ai aranjat, aici (n.r. față) s-a întins. Și mie mi se pare că ești un pic schimbată”, a spus Teo Trandafir.

„Această poveste cu operațiile estetice am încercat să o lămuresc în nenumărate rânduri. Eu am doar o rinoplastie, doar nasul. Nasul mi-a schimbat toată forma feței. Când îți faci rinoplastie, automat se întinde toată pielea”, a mărturisit Carmen de la Sălciua, în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”.

„De unde?! Că nasul e nas, pielea e piele”, a ținut să precizeze Teo Trandafir.

„Din jurul ochilor. Mai am injectări. Ale nu sunt operații. Singura mea operație este la nas. Nu am nici la nivelul sânilor. Sunt de la mama natură”, a declarat Carmen de la Sălciua, în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”.

„Mama natură a dat, nu s-a jucat”, a adăugat Teo Trandafir.

Te-ar putea interesa și: Avem dovada clară că Andrei și Cristina Rotaru sunt împreună. Detaliile pe care nimeni nu l-a observat. S-au dat de gol fără să vrea / Foto

Te-ar putea interesa și: Carmen de la Sălciua își dorește să devină mamă! Anunțul făcut de cântăreață: „Chiar muncim la asta, am făcut și câteva tratamente”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel