Mi-TH Influencer, cu Thea Haimovitz și Mirela Vescan: Invitata specială e Carla Burada

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Mi-Th influencer vine cu o nouă ediție duminică, pe 14 iulie 2024, de această dată discuția fiind LIVE începând cu ora 12.30. Atât Thea Haimovitz cât și Mirela Vescan vă vor încânta cu o nouă invitată de excepție: Carla Burada.

Carla Burada este o tânără promițătoare și ambițioasă. Ea a fost invitata celor două moderatoare în încercarea acestora de a demonstra publicului că tinerii care vin din urmă sunt de încredere și au tot ce le trebuie pentru a aduce un plus societății noastre.

Emisiunea va fi difuzată LIVE pe canalele noastre media, duminică, 14 iulie 2024, de la ora 12.30. Nu ratați ocazia de a o cunoaște pe tânăra uimitoare Carla Burada.

Deși abia a părăsit adolescența, Carla Burada are deja mai multe premii câștigate, de la Miss Voice România până la Miss Teenager România, și multe altele,

Ea a discutat cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz despre performanțele din lumea modellingului, povestind cum a reușit să-și facă loc în această industrie încă de la o vârstă fragedă.

 

 

Youtube video image

 

Mi-Th Influencer este dedicată tuturor categoriilor de public și aduce în prim-plan informații obiective și relevante despre îngrijire personală, frumusețe, machiaj, sănătate, analiză și studiu de caz, dezvoltare personală, ritualuri de îngrijire, curiozități și reportaje.

Nu ratați discuțiile fascinante și sfaturile de la invitații noștri experți! Emisiunea va fi difuzată live pe canalele DC News și Spectacola.

Urmați-ne pe canalele noastre de social media pentru a fi la curent cu cele mai noi informații și tendințe.


Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan şi Thea Haimovitz, este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de informații obiective cu următoarele subiecte:

- Îngrijire personală

- Frumusețe

- Machiaj

- Sănătate

- Analiză/studiu de caz

- Dezvoltare personală

- Ritualuri de îngrijire

- Curiozități

- Reportaje

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă  invităm să ne urmăriți și pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel