Michele Morrone, atac dur la adresa televiziunilor din România: „Vor continua să vizioneze gunoiul din programele voastre dezgustătoare”

Data actualizării: | Data publicării:
Michele Morrone
Descriere foto: Michele Morrone

Michele Morrone a criticat dur televiziunile din România și a îndemnat la promovarea culturii și istoriei din țara noastră.

Michele Moorone, celebrul actor din filmul „365 de zile”, se află în România pentru a petrece timp cu presupusa lui iubită, Bogdana Tancău. Frumoasa brunetă a fost declarată cea mai sexy antrenoare de fitness de la noi și se pare că i-a furat inima actorului. Cei doi au fost surprinși pe străzile Bucureștiului, dar au vizitat și alte orașe, vedeta postând, pe rețelele sociale, poze de la Castelul Bran.

Deși a rămas plăcut impresionat de țara noastră și locurile frumoase pe care le avem, Michele Morrone a făcut o postare pe contul său de Instagram în care a făcut un apel către televiziunile din România. Acesta a menționat că poporul nostru ar trebui să investească mai mult în educația tinerilor și că este foarte trist că posturile Tv difuzează „cele mai groaznice gunoaie pe care le poate vedea un tânăr”. Mai mult de atât, actorul a îndemnat televiziunile să educe tinerii despre cultura țării noastre, despre istorie și dezvoltare personală, arătându-se foarte indignat de imaginile pe care le-a văzut la televizor.

Te-ar putea interesa și: Mihai Trăistariu, făcut praf de internauți după ce a cântat „La mare, la soare, fetițele sunt goale”, în fața copiilor

„Fac un apel la televiziuni”

„Ce minunat în România, o țară frumoasă. Tocmai de aceea vreau să scriu acest mesaj. După părerea mea, un popor ca România ar trebui să investească mult mai mult în educația tinerilor, începând de la artă, muzică, cinema, literatură și mai ales istorie. Este atât de trist și descurajant să vezi că televiziunea românească, (nu toate), încearcă să coboare nivelul cultural al unui popor cu o istorie atât de bogată și minunat, difuzând cele mai groaznice gunoaie pe care le poate vedea un tânăr.

Fac un apel la televiziuni: educați-vă tinerii despre cultura, despre toate minunile istoriei voastre, despre creșterea personală a indivizilor, pentru că într-o zi și acești copii vor fi bătrâni și vor continua să vizioneze gunoiul din programele voastre de televiziune dezgustătoare și ignorante, nu vor crește niciodată. Iubesc România”, a scris actorul, pe Instagram.

Michele Morrone este un actor, cântăreț și model italian, cunoscut în special pentru rolul său principal în filmul de succes 365 Days (2020), un thriller romantic bazat pe seria de cărți scrisă de Blanka Lipińska.

A câștigat popularitate internațională datorită interpretării sale în acest film, care a devenit un fenomen global pe Netflix. În film, el joacă rolul unui mafiot italian care răpește o femeie și îi dă 365 de zile pentru a se îndrăgosti de el. Morrone este și cântăreț, lansând mai multe piese de succes. Albumul său de debut, Dark Room, a fost bine primit de public. Multe dintre piesele sale au fost folosite ca soundtrack pentru filmul 365 Days. Printre cele mai cunoscute melodii se numără „Feel It” și „Hard For Me”. A colaborat cu diverse branduri de modă și a fost prezent în campanii internaționale. În plus, el a lansat propria linie de îmbrăcăminte pentru bărbați.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel