Mierea de albine este unul dintre cele mai sănătoase alimente, fiind plină de vitamine și minerale. Iată cum o poți deosebi pe cea naturală, de cea falsificată.
Mierea este unul dintre cele mai sănătoase alimente, fiind utilizată în toată lumea de mii de ani. Mierea conține vitamine, calciu, fosfor și, bineînțeles, glucoză. Ea este cea mai sănătoasă sursă de zahăr concentrat, care contribuie la sănătatea sistemului digestiv și întărește sistemul imunitar.
Dar una dintre cele mai mari probleme cu mierea, care face de obicei diferența, este calitatea sa. Mierea poate fi adesea amestecată cu soluție de glucoză, sirop de porumb bogat în fructoză și multe alte ingrediente de care consumatorii nu sunt conștienți.
De exemplu, dacă încercați să deschideți un borcan nou cu miere și auziți un sunet mic, ar putea fi un semn că mierea este de fapt contrafăcută. Zgomotul este specific de obicei atunci când în interiorul sticlei are loc fermentarea.
Dacă doriți să cumpărați miere naturală, trebuie să căutați termeni, inclusiv miere brută, naturală, de pădure sau organică, pentru mai multă siguranță.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News