Mihaela Tatu, adevăratul motiv pentru care este singură la 61 de ani. De ce nu mai vrea să audă de o nouă relație

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Cătălin Mărută
Descriere foto: Captură video: YouTube/Cătălin Mărută

Mihaela Tatu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care e singură la 61 de ani. Fosta prezentatoare TV nu vrea să mai audă de o nouă relație.

Mihaela Tatu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. A fost îndrăgită la scară largă de publicul din România, pe vremea când prezenta celebra emisiune „De 3x femeie”. A moderat show-ul timp de 7 ani, din 2001 până în 2008, an în care a decis să părăsească Pro TV  și să se alăture postului Antena2. Acolo a mai stat doar 3 ani, însă, în 2011, a decis să se retragă din lumea televiziunii.

Te-ar putea interesa și: Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Mihaela Tatu, adevăratul motiv pentru care este singură la 61 de ani. De ce nu mai vrea să audă de relații

Mihaela Tatu s-a căsătorit pe când avea 21 de ani, însă a ajuns la separare după 16 de ani mariaj. Din rodul iubirii dintre ea și fostul soț s-a născut o fetiță, pe nume Ioana,  pe care a crescut-o singură după divorț. Apoi, timp de 13 ani, a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de un alt partener, fără să își dorească însă o nouă căsătorie. Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, fosta prezentatoare TV a mărturisit că acum este singură și nu își mai dorește o relație.

Fosta prezentatoare TV susține că îi este greu să găsească pe cineva care să rezoneze cu ea, mai ales acum, când prioritățile și valorile ei s-au schimbat. După ani de experiențe personale și profesionale, Mihaela Tatu a ajuns să pună preț pe liniștea interioară și pe libertatea de a-și trăi viața așa cum își dorește. Ea consideră abia acum a ajuns să își exploreze pasiunile, să călătorească și să se dezvolte pe plan personal.

Te-ar putea interesa și: Fiica Iuliei Albu, mesaj cu subînțeles pentru Alina Ceușan. Mikaela a comentat scandalul în care influencerița este implicată: „Este greu doar dacă o faci de fațadă”

„Cu cât trece timpul te obișnuiești tot mai mult să fii singură. E foarte greu să găsești un om care să rezoneze cu tine. Eu am descoperit despre mine că sunt însetată de cunoaștere. Când am fost tânără și am avut-o pe Ioana mică, nu am avut timp să învăț, să pictez, să cânt la un instrument, să călătoresc. Am fost căsătorită. Tatăl Ioanei locuiește în Spania. Suntem despărțiți demult, dar suntem foarte buni prieteni. O cresc pe Ioana de la 14 ani. Ea locuiește în Germania. După tatăl ei am mai avut un partener, iar acum sunt singură de ceva vreme”, a mărturisit Mihaela Tatu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Alina Ceușan, răspuns pentru Oana Pellea după ce actrița a făcut-o praf în spațiul public: „Ce comentarii acide. Nu ați vrea să fiți în pielea unui influencer”

„Timpul meu este foarte prețios”

Pentru Mihaela Tatu, timpul personal a devenit un lux pe care nu este dispusă să îl sacrifice. Fosta prezentatoare TV preferă să fie singură decât să facă compromisuri doar de dragul unei relații.

„Nu mă simt singură, nu mă simt însingurată și nu mă plictisesc. Foarte multe fete ar accepta pe oricine doar ca sa nu mai fie singure. Nu mai pot. Timpul meu este foarte prețios”, a mărturisit Mihaela Tatu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel