Mihai Albu, marele regret legat de fiica sa: „Foarte greu i le insuflu”

Data publicării:
Sursa foto: Iulia Albu, Instagram/ captură video Youtube, theXclusive
Descriere foto: Sursa foto: Iulia Albu, Instagram/ captură video Youtube, theXclusive

Mihai Albu a vorbit despre regretele cu care a rămas în urma divorțului de Iulia Albu, dar și despre relația pe care o are cu fiica sa.

Mihai Albu a avut extrem de puține apariții în media, după divorțul de Iulia Albu. Acesta și-a dorit întotdeauna să păstreze tăcerea și să-și trăiască mai departe viața intimă privată, departe de ochii curioșilor sau de primele pagini. Într-un moment extrem de sincer însă, acesta a acceptat invitația de a lua parte la emisiunea „În Oglindă”, acolo unde a fost mai sincer ca niciodată și a dezvăluit informații inedite cu privire la relația cu fosta soție, care s-a încheiat în anul 2013. Cei doi foști parteneri au însă o fiică împreună, Mikaela, de dragul căreia au fost nevoiți să țină legătura până în prezent. Cu toate acestea, Mihai Albu consideră că nu petrece suficient timp cu fiica sa, dar mai are însă și un alt mare regret, în ceea ce o privește pe fată.

„Cu siguranță că viața ar fi fost diferită (n.r. dacă nu s-ar fi căsătorit cu Iulia Albu), da, în bine, în rău, nu știu. Având în vedere că avem un copil pe care îl ador și îl iubesc nespus și sunt în stare să merg până la capătul lumii pentru ea, nu regret căsnicia, pentru copil. Avem un copil reușit, deștept, frumos, multe calități, dar mi-ar fi plăcut să aibă mai multe calități de la mine sau de la familia mea, foarte greu i le insuflu, pentru că nu avem prea mult timp împreună. Dar și din familia ei mă înțeleg foarte bine cu părinții fostei soții. Părinții Iuliei  sunt destul de implicați și îmi place de ei.”, a declarat Mihai Albu, în cadrul emisiunii În Oglindă.

Citește și: Mihai Albu: „Am deschis ușa si m-au anunțat că a murit tata. A făcut infarct pe stradă”. Arhitectul pantofilor, confesiuni tulburătoare

Mihai Albu nu-și vede foarte des fiica

Chiar dacă mărturisește că o iubește pe Mikaela ca pe ochii din cap, fiind dispus să facă orice fel de sacrificiu pentru fată, Mihai Albu spune că nu are ocazia să-i arate acesteia atât de des aceste sentimente profunde. Designerul își vede rar fiica, întrucât, mărturisește el, Iulia Albu este cea care îi face programul și care decide când au loc vizitele la partea paternă.

„Nu reușesc (n.r să mențină legătura cu fiica sa), nu e ok, e loc de mai bine. Tatăl care e plecat, e cam plecat. Nu-l poți substitui, înlocui, completa timpul pe care l-ai fi avut zi de zi. Nu se poate. Tot ce pot să spun e că o iubesc foarte mult, îmi doresc să o văd cât mai des, când mă întreabă când ne vedem îi spun să o întrebe pe mami când o lasă.”, mai spune el.

VEZI și: Mihai Albu, motivul pentru care regretă că a lăsat-o pe Iulia să îi păstreze numele: „Mă deranjează că se poate recăsători și îl schimbă”

Motivul divorțului de Iulia Albu

Cât despre motivul clar care a condus către divorț, cei doi nu au pus niciodată punctul pe „i” și nu au dezvăluit concret care a fost faptul din spatele acestui gest neașteptat, la vremea aceea. Și acest subiect a fost dezbătut de către Mihai Albu tot în cadrul aceleiași emisiuni, care spune că nu mai era deloc pe aceeași lungime de undă cu schimbările de atitudine pe care le avea fosta sa soție. 

„Avea o găină, a venit cu o găină acasă, cu care am stat un an. Nu, glumesc, atitudinea, chestia asta de a ieși mereu în evidență.

Cu siguranță că a avut și o strategie, pentru că și-a păstrat numele. Eram cunoscut atunci și i-a folosit. În anul divorțului s-a angajat la Kanal D, cine era atunci? Fosta soție a lui Mihai Albu. Nu este clar? Eu nu apar la televiziuni ca ea, ea are notorietate mai mare, acum pot fi eu considerat  fostul ei soț, și nu ea.”, a declarat Mihai Albu, în cadrul emisiunii În Oglindă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel