Mihai Mărgineanu, dezvăluiri inedite despre soția sa. Actorul din „Las Fierbinți” a fost îndrăgostit de soacră: „Mie de soacră-mea mi-a plăcut toată viața”

Data publicării:
Sursă foto: Gând la Gând cu Teo/Youtube
Descriere foto: Sursă foto: Gând la Gând cu Teo/Youtube

Dincolo de cariera sa de succes, Mihai Mărgineanu este un om împlinit datorită familiei frumoase pe care o are. Cântărețul și actorul din „Las Fierbinți” are o superbă soție și doi copii minunați, despre care și-a deschis sufletul și a vorbit, în calitate de invitat la podcastul lui Teo Trandafir.

Cine nu a fredonat măcar o dată vreunul dintre cântecele lui Mărgineanu, să spună drept acum! Chiar dacă nu se consideră cel mai talentat, acesta a avut sute de concerte și a încântat inimile românilor, și nu numai, cu piesele sale. Mai mult decât atât, Mihai Mărgineanu a dat lovitura cu rolul lui Ardiles, din serialul „Las Fierbinți”.

Cum și-a cunoscut Mihai Mărgineanu soția

Rar vorbește despre familia sa, însă acum, în cadrul podcastului găzduit de Teo Trandafir, Mihai Mărgineanu a dat din casă și a spus cum s-a cunoscut de fapt cu soția lui. Pentru actor viața bate filmul.

„Noi am stat în același bloc, pe aceeași scară, dar eu nu o băgam în seamă. Ea avea 11 ani când am plecat din bloc, eu aveam 18. Mie de soacra mea mi-a plăcut toată viața. Eu m-am căsătorit cu ea ca să fiu lângă soacra mea. Între timp soacra mea s-a stins, dar eu am avut discuții serioase cu ea. Am avut o relație foarte mișto cu ea. Ne-a ajutat foarte mult. Nu o băgam în seamă pe nevasta mea. Eu cu Andreea m-am întâlnit la un spectacol de improvizații. Acolo ne-am revăzut, după 20 de ani. Nu am recunoscut-o, fratele meu mi-a zis. Prima dată am întrebat-o ce mai face maică-sa. Maică-sa extrem de frumoasă, spectaculoasă ”, a povestit  Mihai Mărgineanu la „Gând la gând cu Teo”.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Mihai Mărgineanu a ajuns să aibă propriul avion. Când a auzit câți bani a dat pe el, Teo Trandafir a rămas mască

Ce părere are Mărgineanu despre bărbații care au amante

În secolul 21 adesea auzim bărbați, dar și femei, care pe lângă partenerul de viață, mai au și pe altcineva și duc o viață duală. Ba mai mult decât acum, acest subiect nu mai este unul tabu și partenerii își împărtășesc escapadele, însă acest lucru este de neînțeles pentru Mihai Mărgineanu. Actorul a declarat că nu înțelege, în special bărbații, care aleg să aibă una sau mai multe amante.

„Am o problemă cu cei care își fac amantă! În general bărbații cretini își fac amantă. Tu trebuie să fii foarte prost ca să stai cu două nebune pe cap. Mi-am dat seama, de fapt, ce se întâmplă, e totul din cauza minții lor. Ei trebuie să se dea mari în fața altor prieteni că au multe femei.”, a mărturisit siderat cântărețul și actorul la podcastul lui Teo Trandafir.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche / imaginea este în articol



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel