Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Mitoșeru, foto Facebook
Descriere foto: Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Se pare că a ieșit soarele și-n calea lui Mihai Mitoșeru. Iată ce declarații a făcut acesta!

Mihai Mitoșeru a trecut printr-un divorț de fosta lui soție, Noemi, acum aproape 5 ani. De curând, pare să fi găsit fericirea din nou alături de o fată din Italia. Relația lor este la început, dar prezentatorul TV este optimist și speră la un viitor frumos împreună.

Mihai Mitoșeru iubește din nou?

Într-un interviu acordat Click.ro,Mihai Mitoșeru a dat din casă și a dezvăluit care este motivul pentru care prezentatorul TV e nevoit să facă naveta București-Italia. Se pare că Mihai a uitat-o pe fosta lui soție.

„Sunt bine, sunt chiar foarte bine, muncesc și mă distrez! În weekend am treabă cu evenimente, cu filmări, în timpul săptămânii mă și distrez și tocmai vin dintr-o vacanță senzațională, după părerea mea, la Torino. Mie îmi place Italia, în general, îmi place țara, îmi plac oamenii, îmi place mâncarea, îmi place totul. Vin din Italia încărcat pentru evenimente.Are legătură și cu sufletul! Are, da! Mai cunoști acolo, cum am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că stă acolo, eu aici, dar cine știe ce o vrea viața!”, a povestit Mihai Mitoșeru, conform sursei precizate anterior.

Te-ar putea interesa și: Mihai Mitoșeru regretă despărțirea de Noemi. Ce se întâmplă în viața vedetei TV, la 4 ani de la separare: “Am fost proști că am divorțat!”

În ce relații a rămas Mihai Mitoșeru cu Oana Zăvoranu

Mihai Mitoșeru a vorbit în podcastul „Ameritat cu Nasrin" despre relația sa cu Oana Zăvoranu. Prezentatorul TV a dezvăluind că, deși nu mai țin legătura, ea va rămâne mereu o persoană specială în viața lui.

„Nu mai țin legătura cu Oana Zăvoranu. Ne-am cunoscut de mult, când ea făcea o emisiune la TVR2, iar eu prezentam un fel de stand-up comedy cu Duban. M-am împrietenit cu Oana, o fată foarte mișto. O iubesc și acum, din păcate amândoi știm că n-am fi putut rămâne împreună, pentru că amândoi suntem puternici și ne-am fi călcat pe coadă.", a spus acesta.

Mitoșeru a descris-o pe Oana ca fiind o "fată carismatică și deșteaptă" și a mărturisit că "făceau o partidă bună". Deși relația lor romantică nu a durat, cei doi au rămas prieteni.

„Am rămas prieteni pe viață. Am fost la ziua ei și oamenii de acolo știau că piesa noastră este Ochii tăi, așa că au pus-o. A venit Oana și mi-a spus, dar nu era cazul. Iubitul ei a înțeles, a fost foarte simpatic", a continuat Mihai Mitoșeru.

Te-ar putea interesa și: Mihai Mitoșeru, motivul pentru care oamenii divorțează: „Mă surprinde în continuare când aud de despărțiri”. Nu crede în relația de prietenie cu un fost partener



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel