Mihai Morar, reacție controversată după ce Babasha a cântat la Coldplay: „Ar trebui să spargem și zidurile Ateneului și să îl vulgarizăm?

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Morar, captură video YouTube
Descriere foto: Mihai Morar, captură video YouTube

Mihai Morar și-a spus și el punctul de vedere cu privire la scandalul momentului.

Mihai Morar a avut și el o reacție în scandalul momentului, care-l privește pe interpretul de manele Babasha. Acesta a fost invitatul special a lui Chris Martin de a cânta în ambele seri de show. Dacă în prima zi de concert, acesta a fost huiduit în cor de sute de oameni, în a doua zi, după ce solistul Coldplay le-a dat o lecție oamenilor, fanii l-au aplaudau și s-au arătat extrem de fericiți să-l aibă acolo. Totuși, evenimentul ne-a împărțit țara în două tabere: cea care este de acord cu decizia luată de organizatori și cu momentul surpriză pus la cale de Coldplay, dar și cea care consideră că actul muzical a fost total nepotrivit pentru un astfel de context, unde se situează și Mihai Morar.

„1. E ok să spargem bariere, dar asta nu poate fi argumentul suprem. Pe principiul ăsta, ar trebui să spargem și zidurile Ateneului si să îl vulgarizam? De acord, cu spargerea barierelor, dar oare nu putem face asta păstrând, cumva, și DREAPTA MĂSURĂ?
2. Într-o Românie inundată de manelism (nu de manele), mai sunt oameni care și caută sau își construiesc oaze, refugii. Și, mã gândesc, zecile de mii de oameni care au plătit bilet la Coldplay oare nu au căutat exact opusul a ceea ce li s-a oferit? Plătești un bilet tocmai pentru a evada din România de zi cu zi.
3. Nu, nu cred că stadionul care a huiduit manelismul e snob și ipocrit. E doar sătul de asta în fiecare zi.”, a fost reacție pe care a avut-o Mihai Morar pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: Theo Rose, revoltată după concertul Coldplay: „Mi-a venit să plâng, mi s-a pus nodul în gât. Așa ceva nu am trăit”

Discursul prin care Chris Martin și-a „certat” fanii

Înainte de a începe a doua seară de show, cea de pe 14 iunie, Chris Martin, solistul Coldplay, a ținut să le spună și câteva cuvinte cu privire la evenimentul care a avut loc cu o seară înainte, când un artist, chemat de el, a fost scos de pe scenă din cauza hulduielilor. Acesta și-a asumat întreaga vină pentru actul pe care românii l-au considerat a fi nepotrivit la un astfel de context, însă le-a transmis fanilor săi și un mesaj în care le spune ce înseamnă, de fapt, pentru el iubirea.

„Și ieri am cântat aici. A fost primul nostru concert în România. Și s-au întâmplat niște lucruri interesante. M-am simțit șocat și trist și vinovat că am făcut ceva rău și m-am dus să încerc să dorm și am realizat că voi sunteți publicul nostru și noi vă iubim necondiționat, nu puteți face nimic care să ne facă nefericiți.

Călătorim în toată lumea și poate că nu înțelegem prin ce ați trecut individual, sau cultura voastră, dar iubim toți oamenii în mod egal și asta înseamnă că și pe toți românii. Ieri a fost foarte frumos pentru noi. Puteți face orice, că tot ne vom întoarce în România, pentru că ne place aici”, a spus Chris Martin.

Citește și: Răzvan Simion, reacție neașteptată după incidentul de la concertul Coldplay: „Dacă ai ales nișa cu banii tăi, lasă-mă să ascult ce ai promis”

@skyreach.digital Replying to @danielnicolae ♬ original sound - SkyReach Digital Agency



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel