Mihai Morar și soția lui, Gabriela, au împlinit 18 ani de căsnicie: „Filmul continuă”. Cum arătau în ziua în care s-au căsătorit

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai și Gabriela Morar. Sursă foto: Instagram/Mihai Morar
Descriere foto: Mihai și Gabriela Morar. Sursă foto: Instagram/Mihai Morar

Mihai și Gabriela Morar au împlinit 18 ani de căsnicie. Prezentatorul a postat în mediul online o fotografie realizată în anul 2006, din perioada în care și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu!

Mihai și Gabriela Morar formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbizul românesc. În urmă cu 18 ani, pe 10 iunie 2006, cei doi au spus marele „DA” în fața lui Dumnezeu și au devenit oficial soț și soție.

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, au împlinit 18 ani de căsnicie: „Filmul continuă”. Cum arătau cei în ziua în care s-au căsătorit

Deși este cunoscut de multă lume, prezentatorul a fost mereu discret cu viața sa de familie și a preferat să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, Mihai Morar a profitat de această zi și a postat o imagine în care apare alături de soția sa din ziua în care au devenit soț și soție și o fotografie recentă în care apare alături de Gabriela și cele trei fete ale lor, gemenele Cezara și Mara și mezina familiei, Roua.

„10 iunie 2006. 18 ani mai târziu, filmul continuă”, a scris Mihai Morar pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar)

Te-ar putea interesa și: Selly, pregătit să devină tătic, la 23 de ani. „Când facem și noi unul? Îmi doresc să fiu un tată tânăr”. Reacția iubitei sale, Smaranda Știrbu 

Fanii i-au felicitat pe Mihai Morar și soția lui, Gabriela, pentru cei 18 ani de căsnicie 

Fanii au ținut să îi felicite pentru cei 18 ani de căsnicie petrecuți împreună.  „Sunteți minunați! Dumnezeu să vă binecuvânteze”; „La mulți ani! Mulți înainte, mână în mână!”; „La mulți, mulți ani fericiți!”; „La mulți ani armonioși în continuare”; „Felicitări! La mulți ani!”; „La mulți ani fericiți împreună”; „La mulți ani binecuvântați, familie frumoasă”; „La mulți ani, sunteți o familie minunată”; „Frumos a continuat povestea de iubire, cu cel mai de preț rod, cele trei minuni ce vor duce pe mai departe faima familiei Morar. La mulți ani frumoși!”, sunt doar unele dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la postarea lui Mihai Morar.

Cum s-au cunoscut Mihai și Gabriela Morar

Mihai și Gabriela Morar s-au cunoscut în urmă cu 18 ani, când erau colegi la Radio 21. Nu după mult timp, cei doi s-au apropiat și s-au decis să formeze o relație. Din rodul iubirii lor s-au născut trei fete minunate, gemenele Mara și Cezara, iar în 2019 a venit pe lume Roua. Într-un interviu pentru Viva, prezentatorul a vorbit despre începutul relației lor.

„Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună. Așa a început relația noastră. Nu eu am făcut primul pas, ea a făcut primul pas. Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară. Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci… nu te duci la mama. Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți. De ziua ei am cerut-o în căsătorie”, povestea Mihai Morar, în urmă cu câțiva ani.

Te-ar putea interesa și: Iancu Sterp, acuzații grave la adresa lui Zanni! Câștigătorul Survivor All Stars ar fi primit mâncare și ar fi avut telefon mobil în Republica Dominicană



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel