Mihai Trăistariu, făcut praf de internauți după ce a cântat „La mare, la soare, fetițele sunt goale”, în fața copiilor

Data publicării:
Sursă foto: Instagram Mihai Traistariu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram Mihai Traistariu

Mihai Trăstariu a creat un întreg scandal, după ce a cântat la un festival, alături de un grup de copii aflați pe scenă, celebra sa piesă „La mare, la soare”. Artistul a oferit explicații pentru momentul artistic considerat total neadecvat de către internauți.

Zilele trecute, Mihai Trăistariu a cântat, în cadrul festivalului „Festivalul Vieții”, din Homorâciu, Prahova. Printre alte piese, artistul a interpretat și celebra melodie „La mare, la soare”. Problema nu a fost piesa în sine, ci faptul că, pe scenă, se afla un grup de copii, îmbrăcați în constume populare, care dansau alături de artist. Pe rețelele sociale au apărut o mulțime de videoclipuri cu prestația acestuia, oamenii criticându-l și atrăgând atenția asupra versurilor indecente ale cântecului. Mai exact, piesa sună în felul următor: „La mare, la soare,/ Fetițele sunt goale/, Femei adevărate/, Agață-le pe toate/, Vreau multe fete/, Blonde și brunete/, Vreau acum multe fetițe/, Să le trag de alunițe”.

În exclusivitate pentru Click, cântărețul a declarat că acuzațiile și criticile oamenilor sunt nefondate și că întreg momentul artistic a fost scos din context. Acesta spune că organizatorii evenimentului au fost cei care l-au rugat ca cei mici să urce pe scenă și să participe la spectacol și că s-au distrat, cântând și dansând alături de el.

Te-ar putea interesa și: Liviu Vârciu și Anda, detalii despre nunta restrânsă pe care au avut-o. Ce planuri au pentru luna de miere

„E o tâmpenie”

„E o tâmpenie! A fost un concert întreg, unde organizatorii m-au rugat frumos să urce copiii pe scenă, care erau îmbrăcați în costume populare, și să stea la tot spectacolul. Au stat acolo ore în șir, au dansat, au cântat.

Am cântat și muzică populară, de toate, că s-a nimerit să fie micuții pe scenă, la ritmurile piesei „La mare, la soare”, ei n-au venit doar pentru această piesă acolo, au stat la toate melodiile mele, chiar și mai lente, „Tornero” și ”Cât de frumoasă ești!”. Că s-a nimerit să dea cineva filmarea cu piesa asta, e scoasă din context. Să mă ierte Dumnezeu, dar piesa „La mare, la soare”, tocmai la copii a prins, pe vremea când cântam cu trupa Valahia și hit-urile „Banii și fetele” sau „Banana”, a mai declarat Mihai Trăistariu, exclusiv pentru Click!.

Cu toate că a încercat să vină cu o explicație pentru momentul petrecut în timpul spectacolului, internauții au reacționat și au lăsat sute de comentarii în care au criticat prestația acestuia, considerând că piesa nu este deloc potrivită pentru niște copii: „Atât sa putut”, „Jalnic”, „Este cântec național?  Că văd copiii îmbrăcați în port național”, „În locul părinților, nu lăsăm copiii lângă el”, „Oare ce înțeleg copiIi ăia?”, „Cum să cânți așa ceva lângă acei copii, în țara asta nu ne mai facem bine niciodată”. „Incredibil! Asta este cultură și educație pentru copii pînă în 10 ani...de ce nu a luat nimeni atitudine?”, „Copiii din spatele lui nu aveau ce să caute pe scenă cu așa melodie”. 

@noapte.de.noapte #mihaitraistariu #constanta #festival #romania #fyp ♬ sunet original - Noapte de Noapte



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel