Mihai Voropchievici, TOP 3 cele mai păcătoase zodii. Sunt caracterizate de furie, mândrie și forța de manipulare

Data publicării:
Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3-CNN, care sunt cele mai păcătoase zodii.

 

Berbec

Pentru că le place mereu să fie în frunte și pentru asta pot face lucruri neconvenționale, Berbecul ocupă locul trei în topul păcătoșilor. Nevoia lor constantă de competiție și modul lor în care se implică cu pasiune îi face să nu fie prea răbdători sau orientați către fapte bune. Păcatul lor e furia, datorită impulsivității lor, comportamentul lor poate fi imprevizibil. Au tendința de a fi furioși când toate lucrurile nu se desfășoară conform planului lor.

Leu

Mândria nu este mereu de ajutor pentru ei. Astfel, se duc adesea către vârful topului păcătoșilor. Nevoia de a fi mereu în centrul atenției, dar și dorința de dramă îi poate aduce într-un iad interior. Deci consumul interior este fantastic de mare din cauza acestor lucruri. Păcatul lor de bază este mândria. Știu să-i impresioneze pe ceilalți, știu să capteze atenția, de asta pot fi egoiști și consideră că toți trebuie să se învârtă în jurul lor.

Scorpion

Este situat pe locul întâi. Fiind misterioși, niciodată nu știu cu certitudine ce se află în adâncurile lor. Întunecați, secretoși și cu o nevoie continuă de a manipula. Scorpionii se află în fruntea topului demonic.Cu toate acestea, trebuie recunoscut faptul că latura lor malefică este undeva și atrăgătoare. Păcatul lor cel mai mare se numește dorință. Pentru că sunt atrăgători și emană o energie puternică, în ei arde focul dorinței și al pasiunii. Uneori, din cauza acestei dorințe, se pot întâmpla multe lucruri neplăcute, precum ar fi să rateze o iubire adevărată. Deseori stau și se întreabă de ce au fost părăsiți.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel