Mike, primele declarații după despărțirea de Iulia Albu. Mesajul emoționant a stârnit reacțiile fanilor

Data publicării:

După ce a fot acuzat de Iulia Albu pentru „comportament agresiv”, Mihai Alexandru, alias Mike, vine cu primele declarații referitoare la întregul eveniment de la America Express, de la Antena 1.

Iulia Albu, celebra critică de modă, și iubitul ei Mike, au avut parte de momente tensionante în urmă cu puțin timp. Ei au avut o discuție aprinsă în fața camerelor de filmat, moment în care totul a culminat cu despărțirea celor doi.

Vezi și: Despărțire „agresivă” la America Express. Iulia Albu și Mike și-au spus adio după emisiune: „M-a făcut să mă simt prost”

Chiar dacă nu a fost făcut publicul totul pe moment, despărțirea dintre cei doi a fost una reală. Ba mai mult, Iulia a spus tot despre cearta „agresivă” dintre ei.

Vedeta a spus despre partenerul ei că „are un mod diferit de a rezolva lucrurile”, mai ales atunci când se află într-o situație tensionată. Motivul ar fi „grija de a nu pierde”, lucru care ar fi dus-o la exasperare pe critica de modă.

După declarațiile Iuliei Albu, Mike a venit și el cu câteva precizări în legătură cu momentul critic, asumându-și în totalitate cele întâmplate.

Bărbatul începe prin a-și cere scuze, „Dragii mei, în primul rând vreau să îmi cer scuze pentru comportamentul pe care l-am avut în timpul filmărilor America Express.” și prin a nu da explicații, invocând „neclaritatea momentului”, cu toate că știe că a făcut-o pe Iulia să se simtă inconfortabil.

Vezi și: Iulia Albu și Alexia Eram, ceartă aprinsă la America Express: „Mă enervează. Mi s-a părut o răutate”

„Nu voi da explicații pentru că nici mie nu îmi este clar ce s-a întâmplat cu mine și cum am ajuns să rănesc exact persoana pe care o iubesc cel mai mult.”

Mike se duce până acolo unde afirmă că „ a fost greșeala vieții sale”, deși „a conștientizat ce a făcut abia după ce amândoi se întorseseră în țară.”

Partenerul Iuliei Albu a conclzuionat că „nu merită empatia publicului”, având în vedere ce s-a întâmplat, iar el nu poate decât să „rămână recunoscător pentru șansa oferită”, detaliu ce sugerează împăcarea ulterioară cu Iulia Albu. 

Cu toate acestea, el crede că nu merita „ a doua șansă”, încheiând prin a le ura fanilor și urmăritorilor „Aveți grijă de voi și de cei dragi și nu faceți ce am făcut eu.”

Întregul mesaj a fost scris pe pagina de socializare a lui Mihai Alexandru, alis Mike, împreună cu un videoclip cu el și Iulia.

Vezi și: Iulia Albu și Mike: „Noi din America Express vom pleca fie căsătoriți, fie divorțați înainte să ne căsătorim!’’

Totodată, finalul nu a fost chiar atât de tragic, având în vedere că tocmai Iulia Albu a zis „Și acum, dacă ar mai fi să merg, tot cu el m-aș duce. În toate relațiile există probleme și-ți dai seama că lucrurile mai pot merge doar într-un singur fel. Și dacă ambii parteneri sunt de acord să lase de la ei să meargă, atunci va fi OK”, notează Cancan.

În cele din urmă, cei doi s-au împăcat, acordând încă o șansă relației lor. După ce au stat despărțiți timp de mai bine de o lună, vedetele au decis să stea din nou împreună, trecând peste momentele tensionate din cadrul competiției care este cunoscută pentru „probele de foc” ce pun presiune, mai ales pe cupluri.

Vezi și: Iulia Albu vorbește despre căsătorie, la 10 ani de la divorț: „Ne-am dat seama de anumite lucruri”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandru M Iacob (@unolteanbarbos)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel