Mimi Brănescu, creatorul serialului fenomen „Las Fierbinți”, dezvăluie poveștile din spatele personajelor

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Facebook Mimi Brănescu
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Facebook Mimi Brănescu

Mimi Brănescu, creatorul serialului fenomen „Las Fierbinți”, a vorbit despre personajele inspirate din realitatea, dar și despre momentul în care a decis să urmeze drumul actoriei.

Mimi Brănescu este un cunoscut actor și regizor român, apreciat în special pentru contribuțiile sale în teatrul și cinematografia românească. A fost implicat în mai multe producții de succes atât pe scenă, cât și pe micile ecrane.

Mimi Brănescu este cunoscut în mod special pentru crearea și producția serialului de succes "Las Fierbinți". Acest serial, care a debutat în 2012, este o comedie românească ce urmărește viața cotidiană a locuitorilor dintr-un sat fictiv numit Fierbinți. Serialul a avut un impact major asupra publicului român, devenind unul dintre cele mai apreciate și urmărite producții de televiziune din România.

Invitat în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”, Mimi Brănescu a povestit despre oamenii care l-au inspirat în crearea personajelor din serialul „Las Fierbinți”. Acesta a mărturisit că deși, într-adevăr, personajele sunt construite după tipologia unor persoane reale, cunoscute de el, ele nu sunt identice, ba chiar pot să difere destul de mult. De exemplu, despre Celentano cel real regizorul a spus că nu este un alcoolic, ci bea ca toți oamenii. Dorel nu făcea parte din comunitatea satului în care el locuia, dar este de părere că acest tipar de personaj există peste tot.

„La două sate este câte un Dorel”

„Nu am vrut să râd de ei (de personajele din realitate care l-au inspirat). Am îmbunătățit personajele din serial. Am încercat să-i „salvez”, de fapt, am încercat să-i înțeleg de ce făceau ce făceau, de ce erau așa. Nu este asemănarea 100%. Sunt lucruri plecate de acolo, dar încercam să înțeleg de ce un sătean se îmbăta seară de seară. Spre exemplu, Celentano de la mine din sat nu e cel din serial. Ăla nici nu bea, nu e un bețivan. Bea și el ca toți oamenii, dar m-am gândit că ar merge așa. Dorel nu făcea parte din gașca noastră, dar Dorel este peste tot. La două sate este câte un Dorel”, a spus Mimi Brănescu.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman și-a însoțit fiica în prima zi de școală. Tatăl fetiței a fost absent și de această dată

„Zicea că nu e o meserie”

De asemenea, Mimi Brănescu a vorbit despre felul în care tatăl său a reacționat atunci când a aflat că fiul său vrea să devină actor. Conform regizorului, nici tatăl și nici restul familiei sale nu priveau această meserie cu ochi buni, considerând că nu este o carieră serioasă, de viitor. Cu toate acestea, după ce a încercat să facă fotbal sau muzică, Mimi Brănescu și-a dat seama că actoria este meseria care i se potrivește și care îi va aduce fericire și împlinire.

„Tata a fost tâmplar. Avea un atelier. Tata n-a vrut niciodată, până târziu, să fiu actor. Zicea că nu e o meserie. Te însori, faci copii, ce o să zică: „Tata e actor. Se maimuțărește”. Avea o relație destul de neclară cu ceea ce înseamnă actoria. Și neamul, tuturor le era ciudat. I-am explicat eu cum ar fi. Mi-ar fi plăcut să fiu fotbalist, pentru că îmi imaginam că sunt bun la fotbal. Nu am fost bun la fotbal, apoi am zis să mă apuc de cântat. Nici la cântat nu mă pricepeam prea bine. Apoi, mi-a organizat un pic viața ordinul de încorporare în armată. Am zis că ceva trebuie să fac pentru că începuse să-mi placă să nu fac nimic”, a adăugat Mimi Brănescu, în podcastul „Altceva cu Adrian Artene”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel