Minerva, horoscop pentru perioada 15 - 21 iulie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Astrologul Minerva a făcut previziunile astrale pentru toate semnele zodiacale, pentru perioada 15 - 21 iulie, în cadrul emisiunii Wownews, de pe YouTube. 

Berbec

Problemele de familie sunt în mintea ta și în următoarele 2 săptămâni. Este un moment minunat de pentru a te apropia de cei cu care lucrezi și pentru a le cere sfaturi atunci când ai o problemă. S-ar putea să ai răspunsuri.

Taur

Ți-ai folosit mintea și inima pentru a rezolva diverse probleme în următoarele două săptămâni, mai ales că Mercur este în Leu, casa creativității și a iubirii. Nu trebuie să îți fie teamă să ceri ajutorul unei persoane dragi dacă ai o problemă.

Gemeni

Săptămâna aceasta pune în evidență o latură mai dinamică. Este un moment bun să te gândești la valorile tale și la modul în care acestea se conectează la valoarea ta de sine. Concentrează-te pe securitatea materială. Acum îți poți organiza mai bine banii, poți să îți plătești datoriile și să creezi stabilitate în viața ta.

Rac

Este o săptămână grozavă pentru noi începuturi și pentru a face impresie. Ești mereu săritor, dar este timpul să te gândești la ce este mai bun pentru tine, nu la ceea ce doresc alții. Ceea ce ai plănuit iarna trecută, acum este timpul să fie îmbunătățit, fie că e vorba de romantism, propriile schimbări sau afaceri.

Leu

S-ar putea ca în următoarele două săptămâni să începi să te gândești la ce s-a petrecut în viața ta, dar mai ales la visele pe care le-ai avut în ultimii 12 ani. Acest lucru poate să fie emoțional, așa că mergi mai departe spre vindecare. 

Fecioară

Ești concentrat pe binele tuturor când Mercur intră în Leu în sectorul transformărilor interioare. Este un moment bun pentru a trata mediul în care trăiești ca pe o familie mai mare. Verifică-ți vecinii, ai grijă la prieteni și fă o muncă de voluntariat dacă trebuie.

Balanță

Te vei concentra asupra obiectivelor. Trebuie să te gândești la ceea ce vrei să realizezi și la moștenirea pe care vrei să o lași în urmă. Începe prin a-ți construi o reputație bună. Îți asumi responsabilități suplimentare, dar recomandarea este să îți protejezi visele pe măsură ce ele se transformă în realitate.

Scorpion

A venit momentul să te întorci acasă din concediu și să vorbești cu familia pentru a afla mai multe despre rădăcinile tale. Ești interesat de aventuri și descoperiri. Ai încredere în instinctul tău! 

Săgetător

Conversațiile pot avea o intimitate mai profundă în următoare săptămâni, mai ales că Mercur este în Leu și propune să-ți folosești intuiția, în special cea spirituală. Vei descoperi semnificații ascunse în cuvinte și adevăratele motive ale celor care îți cer ajutorul. Ai grijă în cine ai încredere!

Capricorn

Îngropi securea războiului cu Mercur în Leu! Alegi dragostea și pui capăt unui conflict care te-ar putea afecta, pe măsură ce înveți să faci pace cu ceilalți. Este, de asemenea, un moment minunat pentru a semna contracte.

Vărsător

Te vei gândi cum să ai grijă de ceilalți. Este un moment minunat pentru a organiza întâlniri fie cu colegii, fie a fi confidentul celorlalți. Dorința puternică de a fi de ajutor te poate împlini în următoarele săptămâni. Cu toate acestea, nu uita să ai grijă și de tine.

Pești

O săptămână bună pentru auto-exprimare. Ai o mare posibilitate de a ieși la rampă, de a fi în lumina reflectoarelor. A venit momentul să vezi rezultate muncii tale. Este o perioadă care aduce oamenii împreună. Așteaptă-te să fii deosebit de ocupat, dar fă tot posibilul să rămâi concentrat pe ceea ce faci.

 

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel