Minerva, horoscop pentru perioada 24 - 30 iunie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Astrologul Minerva a făcut previziunile astrale pentru toate semnele zodiacale, pentru perioada 24 - 30 iunie, în cadrul emisiunii Wownews, de pe YouTube. 

Berbec

Sfârșitul lunii iunie ne aduce mai aproape de vară. Fie că organizezi o sesiune de adunat idei sau iei o scurtă vacanță, este un moment numai bun să te întâlnești cu prietenii și a discuta. Folosește energia venusiană pentru a face un salt în credință. Ai încredere în ideile tale, ele pot duce la un succes major.

Taur

Vin o mulțime de schimbări datorită lui Venus, care este în casa familiei și a resurselor. Este momentul să te muți împreună cu partenerul de viață și să începeți să vă împărtășiți responsabilitățile. Nu împrumuta bani nimănui în această perioadă, deoarece finanțele ar putea duce la tensiuni în relație.

Gemeni

Ești gata să învingi lumea cu farmec și cu inteligență! Fă un salt în credință, în dragoste, în viață. Celibatar sau căsătorit, acesta este începutul unui capitol în viața amoroasă. Renunță la bagajul relației care nu îți este de folos! 

Rac

Trebuie să faci o pauză pentru a-ți analiza gândurile, sentimentele și gândurile ascunse pe măsură ce te îndrepți spre acceptarea de sine. Continuă să intri în profunzimea sufletului. Este un moment minunat pentru a desface ciclul toxic care ți-a bântuit viața până acum, mai ales în relații.

Leu

Îți faci relație, atât în mod real, cât și în online. Continuă să-ți faci prieteni, chiar și cu Venus în casa inconștientului colectiv. Sunt relații neterminate dintr-o altă existență, deci nu te speria. Mergi la concerte și implică-te în proiecte creative!

Fecioară

Concentrează-te pe construirea reputației și pe a-ți face un nume, în special la evenimentele care țin de marketing. Deși dorești ca munca ta să vorbească de la sine, nu strică să ai un PR bun. Cu toate acestea, învață să echilibrezi viață profesională cu cea personală.

Balanță

Ai dori să explorezi lumi noi, locuri noi. Vrei să cauți sensul real al vieții. Ești deschis tuturor posibilităților, așa că ieși la drum, nu-ți face probleme. Folosește tot ceea ce ai învățat pentru a-ți îmbogăți viața, dar mai ales folosește-ți imaginația.

Scorpion

Începe sezonul ajustărilor în viața ta! Folosește asta ca pe o oportunitate de a scăpa de lucrurile care nu îți mai sunt de folos și de a trece la ceva mai bun. Privește relația în care ai investit și decide dacă ești gata să o duci la următorul nivel sau să renunți.

Săgetător

Fie că te-ai îndrăgostit sau că repari gardul cuiva, ia în considerare să fii deschis la ideea de muncă în echipă. Să ai un partener alături îți poate face viața foarte ușoară, mai bună și te poate stabiliza emoțional. Nu trebuie să călătorești singur prin viață!

Capricorn

Încearcă rutine și obiceiuri care îți vor face viața mai bună. Ai grijă de sănătatea mentală și emoțională. Concentrează-te asupra bunăstării emoționale pentru a te vindeca. Poți dezvolta obiceiuri care îți vor schimba viața în următorii ani.

Vărsător

Poți să începi o relație de dragoste sau mai multe, să te bucuri de hobby-urile tale și să te exprimi în moduri creative. Un lucru este cert, nu o să te plictisești. Pregătește-te să fie una dintre acele săptămâni bune de care parcă ai uitat. 

Pești

Amintește-ți să echilibrezi viața personală cu cea profesională, nu de alta, dar ai putea avea succes în carieră săptămâna aceasta și în loc să sărbătorești cu cei dragi, tu ai putea să petreci cu cei de la serviciu. Meriți să fii în centrul atenției, însă ai putea scăpa din frâu imaginația. Fă tot posibilul să echilibrezi fantezia cu realitatea și nu te lăsa acaparat de tentații.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel