Minodora și-a împodobit bradul de Crăciun. Motivul pentru care artista a făcut acest lucru, cu două luni înainte de Sărbători: „Nu am luat-o razna”

Data publicării:

Minodora a explicat motivul pentru care și-a împodobit deja casa și a făcut bradul de Crăciun.

Minodora a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a recunoscut că și-a împodobit deja casa și a făcut bradul de Crăciun. Artista susține că are și o explicație pentru care a făcut acest lucru, cu două luni înainte de Sărbători. 

Minodora și-a împodobit bradul de Crăciun

Artista și-a decorat deja vila în valoare de  300.000 de euro pentru Sărbătorile de iarnă și a explicat de ce a făcut acest lucru, deși suntem abia în luna octombrie.  Minodora a mărturisit că va fi plecată în SUA, în următoarea perioadă, motiv pentru care vrea să aibă totul la punct atunci când va reveni în țară. Artista le-a arătat și fanilor cum arată decorațiunile de Sărbători. 

”Am în ochi numai roșu și doar moși. De două zile am început. Există o explicație, nu am luat-o razna! În două săptămâni plec în America și stau o lună. Am făcut un sondaj de opinie. I-am întrebat pe băieții mei dacă vor ca în momentul când intrăm în casă să vedem casa decorată și au spus că da.

Nu mai participă nimeni la acțiune. Ei nu știu. Mai cumpăr în fiecare an, doar ce apare nou și fac combinații. Când am timp, între Crăciun și Revelion, schimb decorațiile și nu mai vezi niciun moș, doar steluțe sau altceva, am o colecție.

Îmi place. Totul pus la punct pentru mine este liniște, pace, lumânări parfumate, muzică ambientală, eu nu mă uit la televizor”, a declarat Minodora pentru Antena Stars.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Minodora (@minodorartist)

Cum a reușit Minodora să slăbească 40 de kilograme

Acum, Minodora a mărturisit că are 60 de kilograme și își dorește să oprească aici procesul de slăbire. Artista a dezvăluit și secretul care a ajutat-o să slăbească miraculos. Mai exact, vedeta recunoaște că a folosit niște picături, care i-au tăiat pofta de mâncare. Înainte de a scăpa de kilogramele în plus, Minodora cântărea 100 de kilograme. 

„Am mai dat vreo două grame jos! Sunt ok, sunt în business. Eu am dat 40 de kilograme jos, de la 100. Acum am 60 și folosesc niște picături care îmi taie pofta de mâncare. Cu slăbitul m-am oprit aici, căci sunt ok. Ajunge de omenie, unde mă duc? Sunt la mediu acum, sunt bine! Pot să mă încalț, nu-l mai rog pe Liviu să mă închidă la șireturi, mă închid eu. Sunt bine! Cântăm, cânt”, a spus Minodora la Xtra Night Show de la Antena Stars.

Minodora s-a îngrășat, după moartea mamei sale

” Încerc să mă adun, să dau 4-5 kilograme jos. Sunt ok, nu se vede ce am acumulat, dar de când am pierdut-o pe mama nu am mai fost atentă la ce se întâmplă cu mine, nu am mai ținut cont și pe sistem nervos am tot băgat în gură câte una, câte alta”, a adăugat artista.

Citește și: Angela Rusu continuă scandalul, după ce și-a făcut praf colegele de breaslă: „Se pare că și-au asumat ce am spus! Am avut un scandal monstru cu Laura Lavric”

Oana Lis rupe tăcerea. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care nu l-a dus pe Viorel Lis la azil: „Îl îngrop de viu”

Carmen Harra, previziuni șocante legate de războiul din Israel: ”Există pericolul unui război mondial”

Cristina Șicanu, cu ochii în lacrimi. Ce decizie a luat vedeta, împreună cu familia sa: „Ne pregătim, și moral, și material”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel