Minunea dumnezeiască pe care trebuie să o știi! Pr. Pimen Vlad arată cine s-a vindecat miraculos la ochi / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Fain & Simplu cu Mihai Morar
Descriere foto: Captură video: YouTube/Fain & Simplu cu Mihai Morar

Părintele Pimen Vlad a spus cine este persoana care s-a vindecat în mod miraculos de o grea suferință la ochi, cu ajutorul Maicii Domnului.

Părintele Pimen Vlad a vorbit, în cadrul unui podcast, cu Gheronda Partenie, starețul Mănăstirii Athonite Sfântul Pavel. Gheronda Partenie a relatat cum l-a vindecat în mod minunat Maica Domnului la ochi.

"Din câte îmi amintesc, ne-ați spus odată că Maica Domnului v-a vindecat de o boală de ochi. Trebuia să mergeți la operație, ați pățit ceva, iar Maica Domnului v-a vindecat în timpul unei slujbe de seară.", a zis părintele Pimen Vlad.

"Este o minune dumnezeiască faptul că acum încă văd. Este minunea lui Dumnezeu! Pentru că m-am operat de cataractă la ambii ochi și am avut altă intervenție. Mi se dezlipise retina ochiului stâng. Mi-a spus acestea doctorul atunci. Acest lucru mi-a provocat o dislocare a ochiului. Când am mers, doctorul nu mi-a spus, ca să nu îmi fie frică. S-a „împrăștiat” ochiul meu. A făcut două fisuri de sus în jos. A „crăpat” ochiul. Și m-am umplut de sânge, însă nu spuneam nimic.", a spus Gheronda Partenie.

Citește și - Ce este adevărata fericire și cum poate fi atinsă. Părintele Pimen Vlad: „O să vedeți cum dispar toate greutățile de pe pământ” https://www.spectacola.ro/ce-este-adevarata-fericire-si-cum-poate-fi-atinsa-parintele-pimen-vlad-o-sa-vedeti-cum-dispar-toate-greutatile-de-pe-pamant_38962.html 

"Și am mers în Atena la un doctor oftalmolog foarte bun. Opera dezlipirile de retină. Dimopoulos îi era numele. E căsătorit, are 5 copii. Însă nu se spovedesc. Nu au viață duhovnicească. Erau atunci acolo doi medici oftalmologi, acela și încă unul. M-au examinat la niște aparate. Mi-au spus că văd o fisură în ochiul stâng. Eram plin de sânge. Apoi m-am întâlnit cu mama sa. Făcuse bătături la mâini din pricina metaniilor și a rugăciunilor. Și i-a spus să facă metanii și rugăciuni pentru un caz dificil. Și a intrat medicul să mă ia cu targa în camera unde eram. Mi-a spus să scot pijamalele și să m-a înfășurat cu o pânză.", a zis Gheronda Partenie.

"În buzunărelul de la piept aveam o iconiță a Maicii Domnului Mirovlitissa. Apoi mi-au spus să scot pijamaua, că nu e permis să rămân astfel,. I-am spus să aștepte un pic, am făcut cum mi-au spus, am luat iconița, m-am închinat și m-am rugat Maicii Domnului să mă apere, să nu mă lase fără vedere. Și mi-am închinat ochii cu icoana Maicii Domnului lăsând-o la capul meu. Și am mers în sala de operație. Și mi-a spus medicul să-mi dau jos pânza.", a spus Gheronda Partenie.

Citește și - Cea mai puternică rugăciune către Maica Domnului. Părintele Pimen Vlad: „Spuneți rugăciunea aceasta și o să aveți inima scrisă cu litere de aur - https://www.spectacola.ro/cea-mai-puternica-rugaciune-catre-maica-domnului-parintele-pimen-vlad-spuneti-rugaciunea-aceasta-si-o-sa-aveti-inima-scrisa-cu-litere-de-aur_38950.html        

"Două ore a durat intervenția chirurgicală. Și m-au dus apoi în pat, în salon. Doctorul i-a spus asistentei sef: „Ai grijă de el, căci după ce trece efectul anesteziei, va urla de durere. Astfel de durere ar fi trebuit să am. Eu nu am cerut nimic, firește. Însă după ce a trecut efectul anesteziei, am luat un medicament care îmi producea multă urină și mergeam la toaletă foarte des. A spus asistenta: „Gheronda, sunteți bine? Aveți dureri?” „Nu, sunt bine.” A zis: „Dacă nu încetează durerea, o să-ți facem injecții.”, a declarat Gheronda Partenie.

Citește și - Pr. Pimen Vlad, despre o minune care te lasă mască: Sunt atâtea boli, atâtea necazuri, iar sfinții sunt grabnic ajutători. Ați înțeles, dragilor?... - https://www.spectacola.ro/pr-pimen-vlad-despre-o-minune-care-te-lasa-masca-sunt-atatea-boli-atatea-necazuri-iar-sfintii-sunt-grabnic-ajutatori-ati-inteles-dragilor_39254.html 

"Credea că am dureri mari. Însă eu, dimpotrivă, simțeam ca o răcoare în ochii mei. O răcoare care mă umplea de veselie. Era ora 2 după-amiază. Seara, la ora 8, 9, a venit doctorul. La fiecare jumătate de oră asistenta mă întreba Pe mine mă întrebaseră întruna dacă am dureri și le-am spus că nu. Însă nu știau ce se petrecuse. La ora 9 a venit doctorul, era bucuros, cu zâmbetul pe buze. Și mi-a spus: „Gheronda, cum ești?” „Slavă lui Dumnezeu!” „Ai avut dureri?” „Nu.” „Deloc?” „Deloc. Nu am avut dureri. Dimpotrivă, simt o răcoare în ochi, o răcoare, o alinare.” Mă controlează, mă examinează și-mi spune: „Aici altcineva e la cârmă.”, a evidențiat Gheronda Partenie.

"Da. Însă nu mi-a mai spus altceva. După 3, 4 luni, când a venit la mănăstire, era împreună cu alți doctori, cu niște directori din Germania. M-a întrebat dacă port ochelari. Atunci eram în curte. I-am spus că nu port ochelari, că văd și de la distanță, și de la apropiere, că nu am vreo problemă. La care mi-a spus: „Măi, să fie! Minune! Altcineva e la cârmă aici.” Unui alt domn din Kefalonia, cu aceeași problemă de sănătate, nu au putut să-i salveze vederea. Nu au putut. Și-a pierdut vederea.", a încheiat Gheronda Partenie, conform traducerii Chilieathonita.ro.

Video

Youtube video image

Citește și - Pr. Pimen Vlad, despre minunea Sfântului Ioan Rusul, ale cărui moaște au fost puse în foc: A început Sfântul să se miște ca și cum... / Video https://www.spectacola.ro/pr-pimen-vlad-despre-minunea-sfantului-ioan-rusul-ale-carui-moaste-au-fost-puse-in-foc-a-inceput-sfantul-sa-se-miste-ca-si-cum-video_39369.html#google_vignette 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel