Minunea pentru ten, cu parfum de firmă. Elena Oancea: Cea mai pură apă din plantă pe care și-a luat-o din seva pământului. Stimulează producția de acid hialuronic

Data publicării:
FOTO: Freepik
EXCLUSIV
Descriere foto: FOTO: Freepik

Elena Oancea, chimist, inventator și estetician, a vorbit la Mi-Th Influencer despre planta medicinală cu un puternic efect asupra acneei și a sănătății pielii.

Invitată în emisiunea Mi-th Influencer cu Thea Haizmovitz de la DC News TV și Spectacola, Elena Oancea, chimist, inventator și estetician, a vorbit despre dezvoltarea gamelor complete de produse dermato-cosmetice, bazate pe proprietățile benefice ale plantelor medicinale.

”Am văzut, de-a lungul timpului, că produsul se conservă natural. (...) Tot ce culegem anul acesta, începând din luna februarie, intră în procesul de macerare pentru anul viitor, ajunge în sticluțe pentru utilizare, pentru că trec prin mai multe etape.

Macerăm fiecare plantă, apoi le combinăm pe tipuri de ten, sunt plante care au această proprietate, de a regla secreția sebacee.

Vă dau un exemplu: cimbrișorul sălbatic are un parfum de Christian Dior, cumva. Așa l-a lăsat Dumnezeu, să aibă această proprietate, acei acizi organici naturali, acele substanțe și vitamine cu proprietăți foarte bogate și de a lua seboreea și chiar de a regla secreția sebacee are proprietatea de a regla pH-ul pielii.

Și uite așa am ajuns să combinăm cinci game de produse dermato-cosmetice, pentru cinci tipuri de ten, în gamă completă, începând de la gomaj, de la loțiuni, care sunt macerate din plante proaspete, cu polen și rășini crude, și există cea mai pură apă din plantă pe care și-a luat-o din seva pământului și atunci ne stimulează foarte mult producția de acid hialuronic a tenului, pentru că este cea mai pură apă, combinată cu un solvent organic, care este produsă tot din plante, pe care l-am brevetat tocmai pentru rețetar”, a mai spus chimistul Elena Oancea.

Expert: Nu mai este acneea de acum 20 de ani

”Ne-am întâlnit zilele trecute la un târg de cosmetică. Ai fost cea care a povestit cum, de fapt, pământul, planta, tradiția, energia voastră pot trata afecțiuni extrem de grave cum ar fi acneea.

Tu ai găsit, din niște plante, și ai pus în acele produse niște chestii extraordinare pentru tratamentul acneei. Ai venit acolo cu un studiu de caz, o acnee serioasă, pentru care, de obicei, trebuie niște eforturi. (...)

Startul, desțelenirea pielii, punerea pielii pe un traseu ca ea să se vindece și să-i declanșezi mecanismele de autovindecare ai făcut-o tu cu produsele astea, iar lumea nu prea știe că aceste produse există. Sunt două întrebări aici. Cum ai ajuns, ceea ce vrei să spui legat de acnee? Ceea ce faci tu... nu știu câte alte companii mai există la anvergura asta în România”, a spus Thea Haimovitz.

Din câte știu, nu mai există altă companie. Studiez acneea de când aveam 20 de ani, pentru că am plecat de la acele bube dulci pe care le vindecau mama și bunica și alte boli de piele. Soțul meu m-a impulsionat încă din tinerețile noastre: Dacă vindeci acneea, ești cea mai tare!

Mi-a dat concursul, a mers cu mine peste tot, am cules plante. El, un orășean foarte destins, a intrat în partea aceasta, în povestea naturii, în povestea mea și chiar m-a ajutat. Au venit copiii, au intrat și ei. Dar, încă din tinerețe am zis: nu se poate, știu că planta aia, planta cealaltă face bine. Și atunci efectiv am lucrat pe cabinet, am combinat plantele și am ajuns la rezultate.

În vremea aceea, acneea apărea undeva la 14-15 ani și nu  atât de agresivă ca acum. La momentul acela am combinat și am scos un brevet căruia i-a trecut termenul și am revenit făcându-l dermato-cosmetic.

Și afecțiunile au luat o foarte mare amploare, nu mai este acneea de acum 20 de ani și atunci am mers pe cazuistică și cu sufletul la gât că trebuie să rezolv și acneea asta, trebuie să consiliez omul, trebuie să înțeleagă, să aibă răbdare”, a mai spus expertul în cosmetică.

Mai multe în video:

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Sonia Baciu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel