Mioara Roman va ajunge astăzi pe masa de operație. Oana trece prin momente grele: „Ne temem de cum va suporta anestezia, dar din păcate nu există altă variantă”

Data publicării:

Oana Roman a anunțat că mama sa va suferi o nouă intervenție chirugicală. Vedeta se teme pentru viața Mioarei Roman. 

Oana Roman trece prin momente dificile, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă mama sa. Vedeta le-a mărturisit fanilor că a lăsat-o pe fiica sa la școală și urmează să meargă la spital, deoarece Mioara Roman va suferi astăzi o nouă intervenție chirurgicală laparascopică. Fosta soție a lui Marius Elisei recunoaște că se teme pentru viața mamei sale și speră din suflet să reziste anesteziei și să fie totul bine. 

Mioara Roman va ajunge astăzi pe masa de operație

„Am lăsat-o pe Isa la școală și mă duc la spital. Mama va suferi azi o intervenție laparascopică. Ne temem de cum va suporta anestezia, dar din păcate nu există altă variantă. Să ne rugăm pentru ea! Doamne ajută!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

În ultima perioadă, Oana Roman nu a mai fost la fel de activă pe rețelele de socializare. Vedeta a ținut să-și anunțe fanii că trece printr-o perioadă grea cu mama sa, astfel că va fi mai absentă în mediul online. 

„Prioritatea mea acum este să lupt împreună cu mama și pentru ea.  Mă iertați dacă voi fi mai absentă. Dar știu că o purtați în rugăciunile voastre și vă sunt recunoscătoare.” , a transmis Oana Roman, pe pagina personală de Instagram.

Ce spunea Oana Roman în urmă cu o săptămână despre mama sa

„Dragii mei, mă duc să o iau pe Iza de la prietenii noștri unde a stat în vizită peste weekend, am fost azi la mama și vă spun doar că are nevoie de rugăciuni, multe, are nevoie de rugăciuni de vindecare. Până la urmă lucrurile se întâmplă așa cum vrea Dumnezeu, dar în momentul ăsta e nevoie de rugăciune pentru ea, ca să știți. Știu că voi faceți mereu asta pentru mine, știu că de câte ori vorbesc cu voi vă rugați pentru mine și cum eu sunt atât de singură în această luptă de a o ține în viață cât mai bine, știu că vă am și pe voi alături și vă mulțumesc.”, a spus Oana Roman, pe pagina personală de Instagram.

Oana Roman susține că este o femeie puternică

În ciuda problemelor cu care s-a confruntat în ultima perioadă, Oana Roman susține că este o femeie puternică și va lupta singură cu toate provocările vieții. 

„Știi ce îi ziceam astăzi unui prieten? Că eu am realizat la 40 și ceva de ani de ce sunt puternică. Pentru că eu n-am înțeles niciodată de ce. Și stând eu și gândindu-mă foarte serios așa… De ce reușesc totuși să duc atât de mult și să o iau tot timpul de la zero, dacă e nevoie, și să nu mă dărâme nimic. Nu mai mult ca alții, să ne înțelegem, nu mă plâng, că alții o duc mult mai mult ca mine, dar mult totuși. Și mi-am dat seama că mi-am croit viața în așa fel încât sunt complet independentă. Complet neșantajabilă, pentru că n-am făcut niciodată în viața asta ceva de care să-mi fie rușine. N-am șef și nu depind de nimeni și faptul că pot trăi în această libertate aproape absolută, chestia asta îmi dă o putere inimaginabilă. Pentru că am curaj să zic, să fac, să merg, pentru că știu că nimeni nu mă poate opri pentru că nu există niciun motiv.”, a mărturisit Oana Roman pentru Ciao.ro.

Citește și: Bolile care se declanșează pe fond emoțional. Psihoterapeut Ancuța Coman-Boldișteanu: „Este o legătură strânsă și constantă între creier și corp”/ EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel