Mircea Bravo, maestru al minciunilor. Ce dezvăluiri a făcut comediantul: „Îmi place să mint”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Podcast „TeAscult”
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Podcast „TeAscult”

Invitat în cadrul podcastului Ilincăi Vandici, Mircea Bravo a făcut o dezvăluire neașteptată. Comediantul a mărturisit că îi place să mintă și se pricepe foarte bine la asta.

Mircea Bravo are 36 de ani și a urmat cursurile Facultății de Drept din Cluj. Cu toate acestea, el nu a profesat în domeniu, ci a ales un drum cu totul diferit. Acum, el este unul dintre cei mai cunoscuți comedianți, fiind urmărit și apreciat de un număr impresionant de oameni. Mai mult decât atât, în ultima vreme el a produs mai multe filme în care a și jucat.

„Mi-a plăcut să mint”

Invitat în cadrul podcastului Ilincăi Vandici, Mircea Bravo, cunoscut pentru umorul său aparte și poveștile pline de haz, a făcut dezvăluiri inedite despre perioada adolescenței sale. Încă din liceu, el și-a construit o reputație de „maestru al minciunilor” nevinovate, primind porecla „Triple M” – „Mircea Marele Mincinos”. Într-un oraș unde toată lumea se cunoștea, tânărul a reușit să convingă apropiații că are o soră în Germania, ba chiar că poartă numele Ștefan, deși acest detaliu nu era trecut în buletinul său. Astfel, prietenii săi ajunseseră să îl sărbătorească de Sfântul Ștefan, totul datorită pasiunii sale pentru a inventa povești elaborate.

„Da, îmi place, când eram în liceu îmi ziceau „Triple M” - „Mircea Marele Mincinos”. Foarte cringe. Da, știu, e foarte cringe. Deci, fii atentă, Ilinca. Eu sunt un băiat care este singur la părinți, singur la bunici. Părinții mei sunt cunoscuți în oraș, toți prietenii ne cam cunoșteam, am reușit să-i conving că am o soră în Germania.

După aia i-am convins că eu sunt Popa Mircea. Le-am zis că pe mine mă cheamă și Ștefan, doar că n-a scris și în buletin, numai în certificatul de naștere, da? Mă sărbătoreau de Sfântul Ștefan. I-am convins că mă cheamă și Ștefan. De ce? Că mi-a plăcut să mint. La un moment dat, voiam să îl combin pe un prieten cu o altă prietenă de-a mea. L-am mințit în 2008 că e fata lui Liviu Dragnea. Și nici acum nu știe, sper să nu se uite la podcast”, a declarat Mircea Bravo, în cadrul podcastului „TeAscult”.

Te-ar putea interesa și: Cât a costat rochia de mireasă pe care Theo Rose a purtat-o în ziua cea mare: „Eu nu aveam nevoie de așa ceva”

„Am pasiunea de a face minciuni nevinovate”

Mircea Bravo nu ascunde faptul că minciunile i-au adus succes și în cariera de entertainer. Acesta a recunoscut că se simte în largul său atunci când creează universuri paralele, bazate pe minciuni nevinovate, menite să ofere o altă perspectivă asupra realității.

În podcastul Ilincăi Vandici, el a explicat cum această abilitate de a spune povești pline de detalii și fantezie i-a modelat și cariera de actor, susținând că minciuna, în cazul său, este mai degrabă o metodă creativă de a evada din cotidian. Însă, deși este un adevărat maestru în a-și păcăli prietenii și familia, Mircea mărturisește că soția lui îl „simte” întotdeauna și că nu ar putea niciodată să o mintă, oricât de talentat ar fi în această artă.

„Îmi place să creez niște universuri paralele în care să trăim acolo. Eu de asta pot să fiu un actor bun, pentru că mie îmi place să mint. Am pasiunea de a face minciuni nevinovate, tot timpul minciunile sunt nevinovate. E o chestie care în mod obiectiv pare un defect și am zis ce pot face cu asta. Eu de asta pot să fiu un actor bun, pentru că mie îmi place să mint.

Îmi place să mint, îmi place să spun o poveste, să dau detalii, să creez o altă realitate. Soția mea simte. Mi-am dat seama că nu aș putea să o mint cu absolut nimic. Mă simte la un nivel la care nu aș putea să o mint. În schimb, prietenii, familia, nu prea”, a adăugat Mircea Bravo, la podcastul Ilincăi Vandici.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel