Mirela Retegan sare în apărarea lui Babasha, de la concertul Coldplay:  Iertați-mă, eu simt și gândesc ca o mamă...

Data actualizării: | Data publicării:
Mirela Retegan, foto Facebook
Descriere foto: Mirela Retegan, foto Facebook

Mirela Retegan s-a lansat pe scena mondenă prin comunitatea pe care a reușit să o creeze în jurul său, fiind om de presă și radio de cel puțin 2 decenii.

 

Ea are o fiică de 22 de ani, Maya Sorian, pe care a implicat-o în activitățile sale din mediul online, nefiind doar fiica ei, ci și partenerul de lucru. Relația lor se bucură de momente frumoase, atât pe plan personal, cât și profesional, martoră fiind chiar comunitatea creată de ele.

Subiectul pe care îl promovează cele două este unul destul de ușor de înțeles: schimbarea înspre bine.

Pentru că ține mult la fanii săi, Mirela Retegan și-a exprimat câteva gânduri pe platformele de socializare, lăsându-se descoperită pentru câteva momente.

Mirela a transmis că nu este de acord cu mesajul publicului din data de 12 iunie, de la concertul Coldplay. De asemenea, artistul Babasha spune că însăși trupa celebră l-a contactat, oferindu-i și câteva probe pentru a cânta pe scena lor din București.

Cu toate acestea, Mirela Retegan, deși nu este de acord cu fenomenul manelelor, ea a fost dezamăgită de reacția miilor de adulți, intelectuali, oameni consumatori de podcasturi, dezvoltare personală și multe altele.

„Iertați-mă, eu simt și gândesc ca o mamă. M-a durut sufletul să văd, pe o scenă, un copil în care zeci de mii de adulți aruncau cu negativitate. Fiecare huiduiala e o piatră care lovește direct în suflet.

Cei mai mulți adulți, prezenți aseară pe stadion , rup conferințele de dezvoltare personală și mănâncă pe pâine podcasturi și cărți care să le aducă pace, armonie și acceptare.

Aseară m-a durut sufletul. Acolo pe scenă era copilul unei mame. Și în public erau adulți intelectuali și oameni evoluați care știu că nu putem alege ce simțim dar putem alege cum reacționăm”, spune Mirela Retegan, pe rețelele de socializare.

„Nu-ți bate joc de copilul nimănui, că și el are o mamă pe care o doare”

„Noi suntem modelele copiilor noștri! Purtați-vă cu copiii celorlalți așa cum ați vrea să se poarte lumea cu copilul vostru. Oricând copilul nostru poate să fie într-o situație în care oamenii să aleagă dacă să dea cu pietre în el sau să îl lase în pace.

Nu-mi plac manelele, știu toți oamenii din jurul meu. Am suferit îngrozitor când Aramsamsam - probabil cel mai iubit cântec, în acest moment, al copiilor din toată lumea, a fost manelizat și asociat cu expresii și imagini care nu au voie să fie în aceeași filmare cu copiii.

Nu am fost la Coldplay. I-am văzut la Paris acum câțiva ani. E fabulos, e magic tot ce pot ei să facă. Și pe cat de magici pot să fie ei, pe atât de grotești putem să fim noi. Mă bucur ca nu am fost pe stadion. Cred ca pentru oamenii care gândesc și din această perspectivă, a fost greu de dus acest moment. Nu mai vorbesc despre Chris Martin. Omul acela și a rupt bucăți din suflet două ore, sǎ se dăruiască pe el, nu merita asta”, spune Mirela Retegan.

„„Nu-ți bate joc de copilul nimănui, că și el are o mamă pe care o doare” - Asta am auzit de la bunica și asta fac”, a încheiat Mirela Retegan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel