Mirela Vaida a ajuns de urgență la spital! Cu ce probleme de sănătate se confruntă Carla, fiica prezentatoarei TV

Data publicării:
Sursă foto: Mirela Vaida/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Mirela Vaida/Instagram

Mirela Vaida trece prin momente dificile alături de fiica sa. Prezentatoarea TV s-a internat cu fetița ei la un spital din Capitală. Aceasta a ținut să împărtășească și fanilor săi de pe rețelele de socializare, unde a povestit ce se petrece cu micuța ei și de ce au ajuns în această situație.

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi din țară și datorită faptului că aproape zilnic apare pe micile ecrane, artista a reușit să își facă o cumunitate care o apreciază și este mereu alături de aceasta. Astfel, vedeta le-a povestit urmăritorilor săi prin ce cumpănă a vieții sale a trecut în ultima săptămână.

Mirela Vaida, clipe de coșmar alături de fata ei. Ce a mărturisit vedeta

Prezentatoarea TV, chiar dacă a apărut cu zâmbetul pe buze în fața micilor ecrane, prin prisma emisiunii pe care o prezintă, ea a trecut printr-o săptămână dificilă, după ce fiica ei, Carla, a început să aibă dureri de cap și amețeli. Ca o mamă grijulie, Mirela Vaida nu a stat pe gânduri și a dus-o pe fetița ei la spital, pentru a afla ce se petrece cu starea sa de sănătate.

Mirela Vaida a fost încântată de condițiile pe care le-a întâlnit în acel spital și a ținut să precizeze că ești pe jumătate vindecat atunci când pășești într-un spital într-un centru medical curat, civilizat, și că te îmbolnăvești de două ori mai rău când intri într-un spital mizerabil și fără condiții.

„Mă aflu de o săptămâna internată cu fetiță mea, Carla (...). Carla acuză dureri de cap și amețeli, așa că i-am făcut investigații complete la Neurologie, CT, ORL, Audiologie, Gastroenterologie, etc! Numai ideea de a stă internată într-un spital de copii mă înfricoșa! Căci, ce e mai dureros pentru un părinte decât să vadă copii bolnavi în jurul lui? Vreau să va spun că, de când am intrat în acest spital, am simțit o energie bună! Așa ar trebui să arate toate spitalele de stat din România: curate, vesele, cu medici și asistenți buni, calzi, empatici, răbdători și profesioniști!”, a scris prezentatoarea TV pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida)

Te-ar putea interesa și: Mirela Vaida, noi detalii despre starea de sănătate a băiatului său. Afecțiunea care l-a adus pe masa de operație: „De multe ori îl certam și nu înțelegeam”

Mirela Vaida a spus că fiica ei este sănătoasă 

După ce s-au făcut toate investigațiile necesare, Mirela Vaida a mărturisit că fata ei, Carla, se simte din ce în ce mai bine  și nu are nicio problemă medicală gravă. Acele stări de amețeală pe care le avea Carla ar putea fi pe baza oboselii sau a alergiilor alimentare.

„Carla este bine, nu are probleme de niciun tip! E posibil să fie de la alergiile alimentare și de la oboseală cronică de sfârșit de an școlar! Plecăm mai liniștiți acasă după ce am aflat asta! Asta îmi doresc pentru toți părinții internați cu copiii lor aici!”, a scris Mirela Vaida pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Clipe de coșmar pentru Mirela Vaida. Și-a operat băiatul de urgență: „A fost cumplit, traumatizant. În ultima perioada n-am fost om!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel