Mirela Vaida, poze fierbinți în costum de baie, din vacanță. Reacția fanilor: „Unii dintre noi nu-și permit deloc concediu...” /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Mirela Vaida a stârnit fanii cu câteva poze postate din vacanța sa. Ce i-au transmis cei din public.

Mirela Vaida s-a dus în Italia pentru a se recrea. Celebra prezentatoarea TV a împărtășit cu fanii săi momente cele mai frumoase din vacanța sa, pozând în ipostaze complet naturale. Ea a fost întâmpinată de numeroase urale ale fanilor, care au felicitat-o pentru aspectul impecabil de care dă dovadă. Ea s-a afișat într-un costum de baie roz, având pe ochi o pereche de ochelari de soare. Pozele nu au fost neînsoțite de un mesaj care să bucure comunitatea ei numeroasă. Pe această cale, vedeta dezvăluie și locația de unde trimite frumoasele poze.

„Așa arată Mirela fericită, după câteva zile de vacanță! Vă pup și vă îmbrățișez din însorita Italia! Weekend fain să aveți!”,a spus Mirela Vaida, în mediul online.

Vezi și: Ce studii are la bază, de fapt, Mirela Vaida: „Ceea ce fac acum nu are nicio legătură”

Vezi și: Cu ce traume a rămas Mirela Vaida, după ce a fost atacată, în direct, cu un bolovan. Agresoarea dezbrăcată continuă să o bântuie: „Nu putem să trăim așa!”

Vezi și: Mirela Vaida și-a dus copiii la Disneyland. Care a fost impresia vedetei: „Nu e prima oară când simt asta”

Reacția fanilor probabil că a încântat-o

Fanii nu au rămas tăcuți în fața invitației vedetei, așa că au năpustit asupra secțiunii de comentarii, acolo unde au felicitat-o pe Mirela Vaida atât pentru binemeritata vacanță, cât și pentru corpul lipsit de imperfecțiuni.

Vezi și: Obiceiul la care nu poate renunța Simona Gherghe: „Cred că e o chestie de când eram mică”

Vezi și: Ce intervenție estetică vrea să-și facă Mirela Vaida. Reacția neașteptată a soțului său: "Mi-a spus că dacă m-a luat de nevastă și mi-a făcut trei copii..."

„Weekend minunat iubita Mirela!”, a spus unul dintre fani.

„Sa fii sănătoasă că fericită și împlinită ești, vacanță frumoasă în continuare”, a precizat o altă persoană.

„Ești superbă bronzată și nemachiată”, a mai punctat cineva.

„Superbă ești în toate ipostazele, dar mai ales fără machiaj! Mulțumim pentru poze, mai ales că unii dintre noi nu-și permit deloc concediu anul ăsta! Este o bucurie că-ți rupi din timpul tău liber și împărtășești cu noi locurile minunate pe care le vizitați!”, a spus un altul.

„Vă doresc vacanță plăcută doamna Mirela și distracție plăcută la maxim în continuare și cine știe poate veniți în trei.” a încheiat un alt fan.

Ce studii are, de fapt, Mirela Vaida

Mirela Vaida a surpsrins pe toată lumea când s-a aflat că nu s-a pregătit pentru scenă cu niciun fel de studiu în acest sens. Ea a studiat Drept, după care a parcurs mai multe mastere în același domeniu.

“Și eu m-am gândit: “Am irosit atâția ani învățând!”. A trebuit să învăț mult la Facultatea de Drept. Eu am făcut-o și la Universitatea București, unde era concurență mare și se intra foarte greu. După care am făcut 2 mastere și un Institut Diplomatic Român, după Comunicare. Ceea ce fac acum nu are nicio legătură, sunt pe scenă de 15 ani la Teatrul de Revistă, joc și cânt nativ. Ceea ce fac la televiziune este o chestie care implică niște abilități cu care te naști (...) Partea artistică este nativă, cea mai puțin educată în sensul de școală, dar îmi aduce cea mai mare satisfacție.”, a declarat Mirela Vaida pentru ego



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel