Mirela Vaida și-a dus copiii la Disneyland. Care a fost impresia vedetei: „Nu e prima oară când simt asta”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Mirela Vaida
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Mirela Vaida

Mirela Vaida a caracterizat locația dorită de milioane de copii. Ea a subliniat cele mai importante aspecte, bine de știut pentru cei care doresc să viziteze „tărâmul copiilor”.

Mirela Vaida este una dintre prezentatoarele consacrate din lumea emisiunilor din România. Cunoscută pentru aducerea la viață pe micile ecrane a celor mai intrigante subiecte din mass-media, Mirela Vaida este și o familistă convinsă căreia îi place să împărtășească cu fanii săi cele mai inedite momente petrecute alături de membrii familiei. Vedeta este mama a trei copii sub zece ani și nu este prima dată când ajunge în „Capitala Copiilor”, adică în Disneyland, în Franța.

Disneyland- o experiență în sine

Vedeta mărturisește că a mai fost în locația aleasă din această vacanță, dar în urmă cu 15 ani, atunci când sărbătorea un eveniment fericit din viața ei alături de partener. Ea are mai multe cuvinte de zis despre celebra locație- visul oricărui copil, și anume că sunt prețuri exagerate, aglomerație și cozi interminabile implicit. Prezentatoarea subliniază faptul că diversitatea oamenilor din Disneyland face această locație o adevărată armonie, acolo fiind doar părinți și copii ce împărtășesc o experiență comună.

„Eu mai fusesem în luna de miere, în urma cu 15 ani, dar acum m-am întors acolo în ipostaza de mamă cu trei copii. Dincolo de aglomerația peste măsură, de zecile, poate sutele de mii de turiști zilnic, de cozile interminabile, de timpii mari de așteptare, de preturile exagerate la orice, Disneyland este o experiență în sine. Am înțeles, și nu e prima oară când simt asta, că oamenii pot coexista pașnic, dacă sunt lăsați în pace, indiferent de rasă, de religie, de culoarea pielii, de cultură, de continent. Am văzut indieni, africani, mexicani, arabi, chinezi, europeni, evrei, americani, thailandezi comunicând unii cu ceilalți, fără să își știe limba, respectându-se unii pe alții, stand la aceleași cozi, bucurându-se de aceleași povești pentru copii, făcând cu mâna mascotelor Disney, aclamând, aplaudând artificiile, răbdând toanele copiilor lor, pentru că, dincolo de orice diferență de cultură, rasă, limba sau religie, ei, toți, aici, erau PĂRINȚI Fiecare, mai bun, mai vulnerabil, mai înțelegător, mai răbdător și mai fericit lângă copiii lor…  Asta a fost prima lecție de zilele astea!” – a povestit Mirela Vaida, pe pagina sa de Instagram.

Traumele provocate de femeia dezbrăcată

Mirela a rămas cu câteva traume în urma evenimentului din platoul Acces Direct, fapt ce a făcut-o pe vedetă să apeleze la servicii de protecție. Cu toate acestea, ea a renunțat la serviciul de pază după doar două luni, când a realizat că nu poate trăi așa pentru totdeauna.

„L-am avut vreo lună, două, după aceea. (n.r. bodyguard) Am avut escortă acasă, cu mașina, care mă lua și mă aducea. După am zis că nu putem să trăim așa! Doamne ferește, oricând se poate întâmpla, poate să cadă un meteorit din cer! Hai să fim rezonabili, să ne înarmăm cu putere, cu credință și încredere în Dumnezeu, până la urmă! Am multe cazuri care mă marchează. În momentul în care mă marchează, până acasă, în drumul care durează jumătate de oră, nu mai fac nimic, în mașină nu dau drumul la radio, nu simt nevoia să vorbesc cu nimeni, nu dau niciun telefon. Stau și mă reculeg, încerc să asimilez informația aceasta pentru că sunt unele lucruri extrem de dure și de șocante. Partea bună este că ele te fac mai puternic și îți deschid ochii. Aceasta este lumea în care trăim și nu putem să facem abstracție de el”, a declarat Mirela Vaida, potrivit ego.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel