Misha a spus totul despre relația cu Connect-R: Nu știu de unde le scoateți, jur!

Data publicării:
Connect-R, Misha, sursa foto Instagram
Descriere foto: Connect-R, Misha, sursa foto Instagram

Recent, au apărut noi evoluții în relația dintre Misha și Connect-R. Deși cei doi au divorțat în 2018, au rămas într-o relație amiabilă pentru binele fiicei lor, Maya.

Connect-R a mărturisit că relația dintre el și Misha a evoluat într-o prietenie puternică, menținându-se apropiați pentru a-și crește fiica împreună. Această declarație a surprins mulți fani, deoarece Connect-R a menționat de mai multe ori regretele pe care le are cu trecutul său.

Într-o postare de pe Instagram, Misha a spus într-un reel că ea și Connect-R au divorțat acum 6 ani și că nu s-au împăcat. Mesajul a părut ușor agresiv întrucât ea a folosit multe semne ale exclamării.

“Eu nu știu de unde le scoateți, jur. Fraților, vă rog eu încetați! Suntem divorțați de 6 ani și NU ne-am împăcat, NU suntem împreună! Și ca să clarific toate aspectele și toate întrebările, NU locuim împreună! (de câțiva ani chiar) Vă rog să nu mai speculați!”, a scris Misha pe pagina sa de Instagram.

„M-am îndrăgostit de tine”. Connect-R și Misha formează din nou un cuplu?

Connect-R și Misha și-au surprins fanii de pe rețelele sociale când artistul a postat un videoclip alături de fosta sa soție.

Mesajul romantic din filmuleț a stârnit speculații și curiozități în rândul fanilor, care au început imediat să se întrebe dacă cei doi s-au împăcat și formează din nou un cuplu.

Cântărețul a filmat-o pe fosta sa soție în timp ce o coafa pe fetița lor. Pe fundalul clipului, Connect-R a pus melodia „Şi m-am îndrăgostit de tine”, piesa lui Adrian Daminescu.

„Şi m-am îndrăgostit de tine.../De tine, de tine, de tine/Şi m-am îndrăgostit de tine.../De tine, de tine, de tine”, sunt doar o parte din versurile melodiei romantice care se aude pe fundalul clipului în care apare Misha.

Momentul a stârnit reacții puternice în rândul fanilor:

„S-a împăcat cu Misha?”, „Este Misha, nu?”, „Nu s-au despărțit niciodată”, „Superbe fete! O familie minunată”, „Lângă așa o frumusețe, te îndrăgostești în fiecare zi!”, „Dragoste nelimitată!”, „Cei mai frumoși sunteți împreună”, „Cea mai frumoasă familie! Sunteți minunați toți 3”, „Frumoasă femeie”, „Să-ți trăiască minunea”, „Dragoste nelimitată”, „Fă tot ce trebuie ca să vă reîmpăcați ca soț și soție, pentru că sunteți superbi împreună”, „Vă ador”, „Am impresia că vă iubiți mai mult decât unele cupluri căsătorite”, „Sunteți cel mai atipic cuplu. Sunteți minunați”, „Ai două minunății”, sunt doar unele dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la postarea făcută de artist pe contul său de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel