Moment special pentru Andreea Bălan: Victor Cornea l-a întâlnit pentru prima dată pe tatăl artistei la concertul de la Sala Palatului

Data publicării:
Sursă foto: Andreea Bălan/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Andreea Bălan/Instagram

Andreea Bălan a vorbit despre concertul spectaculos pe care tocmai ce l-a susținut, dar și despre întâlnirea dintre tatăl ei și Victor Cornea, iubitul său.

Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Andreea Bălan a povestit despre câteva momente emoționante din timpul concertului pe care l-a susținut la Sala Palatului. Pentru că iubitul ei, Victor Cornea, este plecat în majoritatea timpului pentru diferite turnee de tenis, nu l-a cunoscut pe tatăl vedetei până acum. Cu ocazia show-ului artistei, bărbatul l-a întâlnit pentru prima dată pe Săndel Bălan și au avut ocazia să se cunoască și să petreacă timp împreună.

De asemenea, Andreea Bălan a mărturisit că ultimul capitol al concertului, intitulat „Iubirea supremă”, i-a fost dedicat în totalitate iubitului ei. Cântăreața a precizat că Victor a susținut-o și i-a fost alături în toată această perioadă. Mai mult decât atât, a însoțit-o la repetiții și chiar a renunțat la un turneu pentru a putea participa la marele concert. Artista a recunoscut că susținerea și liniștea pe care partenerul ei i le oferă au ajutat-o să își poată duce la îndeplinire visul și să creeze acest spectaculos concert.

„Victor m-a susținut din prima clipă”

„Victor m-a susținut din prima clipă. S-au întâlnit pentru prima oară. Tata își dorea să se cunoască, evident. Tata s-a bucurat să le vadă pe fetițe. Ne-am văzut în ultimele luni, s-a văzut și cu fetițele, dar ei doi nu au apucat pentru că Victor este tot timpul plecat la turnee. Victor m-a susținut din prima clipă, de la prima întâlnire, de când i-am spus că acesta este visul meu. Acum a și renunțat la un turneu ca să fie prezent. M-a susținut, a venit cu mine la toate repetițiile.

Sunt foarte recunoscătoare. Nu poți să îți îndeplinești visul tău cel mai mare dacă nu ai liniște și susținere acasă. Fiecare capitol a reprezentat o perioadă din viața mea, iar ultimul capitol se numește chiar așa „Iubirea supremă” și a fost un filmuleț de prezentare cu el. Vorbeam despre iubirea aceasta autentică și despre vulnerabilitate și despre ce înseamnă să te deschizi cu adevărat într-o relație”, a spus Andreea Bălan, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: Andreea Bălan, mărturisiri emoționante despre momentul cu tatăl ei din timpul concertului: „M-am simțit din nou mică”

„Oamenii prezenți acolo m-au înțeles cu adevărat”

De asemenea, Andreea Bălan a vorbit și despre susținerea pe care a simțit-o din partea oamenilor care o îndrăgesc și au participat la concert. Artista a mărturisit că a simțit că aceștia o înțeleg cu adevărat și au înțeles parcursul ei și etapele prin care a trecut pentru a ajunge în acest punct al vieții sale. În plus, cântăreața a precizat că a dorit să transmită vulnerabilitate și sinceritate prin concertul ei, menționând că indiferent că sunt sau nu persoane publice, oamenii au aceleași probleme și greutăți în viață.

„I-am simțit că sunt aproape de mine și că mă înțeleg cu adevărat. Noi apărem la televizor, dar mulți ne percep prin oglinda proprie. Oamenii prezenți acolo m-au înțeles cu adevărat și au înțeles parcursul meu și de ce în anumite momente am fost în anumite situații și cât de bine sunt acum. (...) Pentru că toți trecem prin aceleași stări, toți suferim din dragoste, toți avem probleme de sănătate, poate financiare la un moment dat. Nu e că noi ăștia de la televizor suntem mai privilegiați, și noi le avem pe ale noastre. Doar că noi suntem în fața voastră, poveștile noastre sunt publice și atunci ei se regăsesc. Asta am vrut să arăt prin concertul meu: vulnerabilitate și sinceritate”, a mai spus artista.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel