Momente de coșmar pentru Aurelian Temișan. Artistul a sunat de urgență la 112: „Am nevoie de o ambulanță, cât de repede posibil”

Data publicării:
Aurelian Temișan, la Oracolul Vedetelor
Descriere foto: Aurelian Temișan, la Oracolul Vedetelor

Clipe dificile pentru Aurelian Temișan! Artistul a sunat de urgență la 112, solicitând o ambulanță cât mai repede posibil. Pe pagina sa de Facebook, acesta a explicat prin ce a fost nevoit să treacă.

Aurelian Temișan a trecut prin momente de coșmar. Artistul a fost nevoit să apeleze la 112, solicitând o ambulanță cât mai rapid la adresa sa, însă a avut parte de o întârziere inexplicabilă.

Momente de coșmar pentru Aurelian Temișan. Artistul a sunat de urgență la 112: „Am nevoie de o ambulanță, cât de repede posibil”

După ce a răspuns la toate întrebările operatorului, Aurelian Temișan a fost informat că solicitarea sa a fost înregistrată și că va fi contactat când ambulanța va ajunge. A urmat însă o așteptare de ore întregi. La două ore după primul apel, artistul a sunat din nou la 112, doar pentru a afla cu stupoare că ambulanța încă nu plecase către el.

Această experiență a generat o profundă dezamăgire pentru artist, care s-a declarat blocat și neputincios în fața unei astfel de situații. 

„-112, ce urgență aveți?

- Am nevoie de o ambulanță, cât de repede posibil la adresa..., pentru..., simptomele sunt...

După toate întrebările puse la care am răspuns, mi se spune "s-a notat, vă va suna când ajunge". Mulțumesc politicos și aștept. Și aștept... și aștept...

După două ore sun din nou și mi se spune "ambulanța încă nu a plecat". Mă blochez. Efectiv nu știu dacă și cum să reacționez.

E strigător și revoltător.

Unde e de fapt și de ce se numește SISTEMUL DE URGENȚĂ???”, a transmis Aurelian Temișan pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: „Ești malefic?!” Radu Vâlcan nu s-a mai abținut! Prezentatorul TV i-a spus-o fără ocolișuri lui Andrei Rotaru. Imaginile care nu s-au difuzat la TV

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii

Incidentul a stârnit o amplă dezbatere în spațiul public, scoțând în evidență disfuncționalitățile unui sistem care ar trebui să fie garantul siguranței și sănătății oamenilor. „Trist foarte trist! Cunosc destul de bine! Însănătoșire grabnică! Dumnezeu să te binecuvânteze”, „Sănătate să ne dea Dumnezeu... că de sistem, vai de el!”, „Este revoltător!! Am trecut și eu prin asta! Din nefericire, soțul meu nu a mai putut fi salvat, ambulanța ajungând după o oră!”, „Ferească Dumnezeu, nu se poate așa ceva! Când o să se termine sau oare o să se termine vreodată bătaia asta de joc pe care o suportăm de atâția ani de zile????”, „Sănătate multă!!! Urgența e să murim nu să ne trateze sau să vină salvarea”, au fost doar unele dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat la postarea artistului Aurelian Temișan.

Te-ar putea interesa și: Primele imagini cu bebelușul Alinei Ceușan! Influencerița a dezvăluit numele fetiței sale: „Ai fost așteptată” / Foto



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel