Momente dificile pentru Gabriela Cristea. Ce s-a întâmplat când fiica ei a plecat în excursie cu colegii de clasă: „Mi s-a rupt sufletul într-o mie de bucăți”

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram

Gabriela Cristea a trecut prin momente dificile, după ce fiica ei a sunat-o plângând. Prezentatoarea TV a povestit totul în mediul online și a dezvăluit ce i s-a întâmplat. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii "Te vreau lângă mine", un show matrimonial pe care Gabriela îl prezenta la vremea respectivă. Tavi Clonda era responsabil cu partea muzicală a emisiunii, cântând împreună cu trupa sa. Atracția dintre cei doi a fost evidentă încă de la început, iar relația lor a evoluat rapid dintr-o simplă prietenie în ceva mult mai profund.

Cei doi s-au căsătorit civil în 2015, iar în 2017 au avut și o ceremonie religioasă. Căsnicia lor a fost marcată de momente fericite, dar și de provocări, însă au reușit să rămână împreună și să depășească orice obstacol. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună două fetițe, Victoria și Iris. Nașterea celor două fete a fost un moment foarte așteptat și iubit de publicul lor, mai ales că Gabriela a fost deschisă cu privire la dificultățile pe care le-a întâmpinat în a deveni mamă.

Te-ar putea interesa și: Adda, mesaj emoționant cu ocazia aniversării fiului său. Artista a făcut mai multe confesiuni din ziua în care a devenit mămică

„Mi s-a rupt sufletul într-o mie de bucăți”

Gabriela Cristea a trecut zilele acestea prin câteva momente dificile. Victoria, fetița sa, a mers în excursie cu colegii de clasă și a fost pentru prima dată când a rămas peste noapte. Cea mică i-a sunat seara pe părinții ei și a început să plângă, spunându-le acestora că vrea să vină acasă. Vedeta a mărturisit că a fost o situație foarte greu de gestionat, dar împreună cu învățătoarea fetiței au reușit să o liniștească. A doua zi, cea mică a sunat din nou, iar de data aceasta a fost veselă și fericită că petrece timp alături de colegii săi.

Mai mult decât atât, Gabriela Cristea a precizat că cea mică a sunat în timp ce ea se afla în emisiunea pe care o prezintă, în direct, fapt ce a făcut situația să fie și mai dificilă. Când a auzit-o pe sora ei că plânge, Iris, fiica cea mică a vedetei, a început și ea să plângă, lucrurile devenind și mai greu de gestionat. Cu toate acestea, prezentatoarea TV și soțul ei au reușit să calmeze situația, iar problemele s-au rezolvat, fiind acum nerăbdători să se reunească toți patru. 

Te-ar putea interesa și: Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri șocante. Fostul soț i-ar fi pus pistolul la cap: „Aveam de ales între viață și moarte”

„A fost pentru prima dată când Victoria a plecat cu toată clasa în excursie și a stat peste noapte. A fost complicat, pentru că aseară, în timp ce eram la emisiune, i-am dat un ceas din acela de control la ea, pe care nu l-a avut tot timpul, doar în anumite momente, și când ne-a sunat seara...ce credeți, plângea că vrea acasă la mami. Mi s-a rupt sufletul într-o mie de bucăți și a fost foarte greu de gestionat, dar împreună cu învățătoarea am reușit să ieșim la liman.

Azi ne-a sunat Victoria și era așa veselă și plină de voioșie. Așteptăm și reacțiile de diseară, de la somn. Mi se par niște situații complicate. Pe lângă asta, trebuie să-ți faci timp să te concentrezi la serviciu, ea a sunat în timp ce eu eram în direct. Acasă era Iris. A auzit-o plângând pe surioara cea mare și a început și ea să plângă, plângeau de la distanță. A fost în întreagă nebunie ieri, la noi acasă, dar am reușit să ne calmăm și am rezolvat. Abia așteptăm să ne reunim toți patru”, a spus Gabriela Cristea, pe rețelele sociale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel