Monica Bârlădeanu a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță. Cei doi au fost surprinși în jacuzzi: „Da, e adevărat. La momentul acesta, el nu mai este căsătorit”

Data publicării:
Sursa foto: Monica Bârlădeanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Monica Bârlădeanu, Instagram

Monica Bârlădeanu a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță, după ce au fost surprinși în jacuzzi.

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai apreciate apariții din showbiz-ul românesc. De-a lungul timpului, vedeta a încercat să-și țină cât mai departe viața personală de lumina reflectoarelor. Acum, Monica Bârlădeanu a fost nevoită să vină cu câteva explicații, după ce a fost surprinsă împreună cu Valeriu Gheorghiță într-un jacuzzi, la un resort.

Monica Bârlădeanu a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță

După ce azi au circulat imagini în presa din România cu Monica alături de Valeriu Gheorghiță, vedeta a ținut să lămurească întreaga situație. Astfel, Monica Bârlădeanu a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță și a ținut să precizeze faptul că noul ei iubit nu este căsătorit, ci un om absolut liber. 

„Dragilor,stiu ca circula o stire cu informatii eronate vis-a-vis de relatia mea personala si ca sa nu va faceti ganduri sau sa va puneti intrebari, imi doresc sa aflati adevarul direct de la mine: partenerul meu de viata e un barbat ABSOLUT NECASATORIT, liber de orice obligatie. Nu e o relatie ascunsa, doar ca am acest principiu de care ma tin, sa nu vorbesc public despre viata mea personala. Va imbratisez tare.„, a declarat Monica Bârlădeanu despre relația cu Valeriu Gheorghiță, într-o postare pe Instagram.

PR-ul Monicăi Bârlădeanu,  Aprilia Ivanov,  a explicat clar și răspicat faptul că Valeriu Gheorghiță este un bărbat singur, nu însurat așa cum s-a speculat.

„Da, este adevărată relația, doar că el, la momentul acesta, nu mai este căsătorit. Informația eronată este aceea că el ar mai fi căsătorit, pentru că s-a spus povestea că el ar fi căsătorit, ceea ce nu este așa.” a precizat PR-ul Monicăi Bârlădeanu, în exclusivitate pentru viva.ro.

Monica Bârlădeanu, despre despărțirea de Bobby Păunescu

Monica Bârlădeanu și Bobby Păunescu s-au despărțit în urmă cu 9 ani. Atunvi, vedeta a recunoscut că a vrut să se retragă din lumina reflectoarelor, deoarece trecea printr-o perioadă destul de dificilă.

„În 2013 am vrut să plec din showbiz. Treceam printr-o despărțire și simțeam că nu vreau să împărtășesc cu nimeni prin ce trec. Și astăzi consider că, odată ce ai crăpat ușa dormitorului tău, a intrat toată lumea și nu mai iese de acolo niciodată. Toată lumea va avea o părere despre viața ta personală. (…)

M-am afundat în treabă, în Los Angeles, și am reușit să gestionez perioada. Dar pauza nu mi-a anulat notorietatea, deși vreo doi ani am stat sub radar, dar asta nu înseamnă că am dispărut,” a mărturisit Monica Bârlădeanu, pe YouTube, la podcastul lui Morar.

Citește și: Cum scapă Monica Bârlădeanu de coșuri și de vânătăi peste noapte: „A doua zi nu mai ai nimic. Actorii știu drumul scurt spre vindecare în legătură cu orice”

Viciul de care Monica Bârlădeanu fuge: „Mi se pare că acesta distruge cel mai repede pielea”. Foarte mulți oameni îl au

Lili Sandu, momente dificile după ce a născut: „Eram dărâmată pe parchet și plângeam sau mă închideam în baie”

Dana Săvuică și-a accelerat îmbătrânirea. Greșeala majoră care a costat-o sănătatea: „Asta este o consecință a faptului că tu la vârsta de adolescentă...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel