Monica Bîrlădeanu, obiceiul pe care il are atunci când se află într-o relație

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Monica Bârlădeanu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Monica Bârlădeanu

Monica Bîrlădeanu este cea care s-a despărțit de Bobby Păunescu. Acum, vedeta are un nou iubit, și anume pe Valeriu Gheorghiță. La ce ar trebui să acorde acesta atenție pentru nu a nu sfârși ca ultimul partener al vedetei.

S-a aflat că Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheroghiță formează un cuplu. Această informație a fost confirmată de PR-ul  actriței, cu câteva zile în urmă. Amândoi și-au dorit să fie discreți în privința relației lor, dar și a vieților personale. Săptămâna trecută au apărut poze cu cei doi în care sunt relevat ipostazele din jacuzzi, dintr-o vacanță în Bulgaria. La scurt timp după, s-a născu o controversă în urma ieșirii în spațiul public a pozelor în cauză.

Potrivit Cancan, în cadrul unui podcast, fosta parteneră a lui Bobby Păunescu a mărturisit că momentul despărțirii de regizor a fost o perioada în care a resimțit nevoia izolării. Actrița obișnuiește ca, atunci când este împreună cu cineva, să se retragă din viața publică pentru o anumită perioadă.

Reacția Monicăi la adresa controversei din  media

Actrița de 44 de ani a mai avut, în trecut, o relație cu Bobby Păunescu. Cei doi au fost împreună timp de zece ani, iar în 2012 au ales să-și despartă drumurile. Cu toate acestea, artista a dorit să-și păstreze viața personală departe de lumina camerelor de filmat.

Reacția vedetei a fost următoarea: 

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare”, este mesajul notat de Monica Bîrlădeanu pe rețelele de socializare, în urmă cu puțin timp.

 

Monica Bîrlădeanu ar fi fost cea care l-a părăsit pe Bobby Păunescu

Monica ar fi fost cea care l-a părăsit pe Bobby. Astfel, averea impresionantă nu este un temei pentru actriță să rămână lângă cineva. Prin urmare, și Valeriu Gheorghiță trebuie să aibă grijă la cum se poartă față de artistă.

Însă, persoana care a făcut pasul către separare ar fi fost chiar actrița, potrivit cancan. Ulterior, Bobby Păunescu ar fi recunoscut că a fost părăsit de Monica Bîrlădeanu. Averea impresionantă a omului de afaceri nu a fost un motiv suficient pentru care femeile alături de care s-a iubit să rămână alături de el. De altfel, actrița a fost mereu cea care a decis să își părăsească iubiții, ceea ce poate fi un semnal de alarmă pentru medicul Valeriu Gheorghiță.

„Nu există senzație mai puternică și mai plăcută decât să iubești și să suferi din dragoste. Chestia asta cred că m-a ajutat foarte mult și în film, să pot să scriu, să pot să mă duc jos, să urc. Că să fim mai exacți pe date să spunem așa, ne-am despărțit în 2012, pe 10 august. Am fost logodiți la biserică, dar nu am mers mai departe, pentru că nu considerăm că o hârtie poate să… mă rog, așa s-a întâmplat!

Iar când ne-am despărțit, ne-am despărțit în mod foarte amiabil, dar cu siguranță sunt ani din viață pe care nu ți-i mai dă nimeni înapoi. Și în care am câștigat foarte multe lucruri împreună.În permanență am fost părăsit și voi fi părăsit în continuare, indiferent cine va fi”, mărturisea Bobby Păunescu în emisiunea moderată de Denise Rifai, la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel