Monica Bîrlădeanu, mesaj pentru Theo Rose după nuntă. Ce i-a transmis actrița când a aflat că s-a căsătorit în urmă cu trei săptămâni

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Monica Bîrlădeanu. Sursă foto: Instagram/Theo Rose
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Monica Bîrlădeanu. Sursă foto: Instagram/Theo Rose

Monica Bîrlădeanu i-a transmis un mesaj special artistei Theo Rose, imediat după ce a aflat că s-a căsătorit. 

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret în urmă cu aproximativ trei săptămâni, după mai bine de doi ani de relație. Artista și regizorul au vrut să fie discreți și să țină totul doar pentru ei și pentru familia lor, având în vedere că la marele eveniment au participat doar cei dragi sufletelor lor, nașii, părinții și frații.

Theo Rose și Anghel Damian și-au unit destinele, atât în fața ofițerului de stare civilă, cât în fața lui Dumnezeu. Cei doi au devenit oficial soț și soție într-o zi de duminică, iar ceremonia a fost una restrânsă, departe de ochii publicului. Mireasa a strălucit într-o rochie albă, cu inserții de dantelă, simplă, care i-a pus în evidență silueta perfectă. Pentru ziua cea mare, Anghel Damian a optat pentru un costum elegant negru, la care a asortat o cămașă albă.

Artista a explicat că principalul motiv pentru care a ales să facă nunta în secret a fost faptul că are o perioadă destul de aglomerată și nu a avut timp să organizeze o petrecere cu fast. Din acest motiv, artista și Anghel Damian au chemat la eveniment doar persoanele apropiate inimii lor.

„El e cu mult peste bărbații de vârsta lui, pe care i-am întâlnit până acum. Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică, ne-am luat nașii, părinții și frații, atât. Ne-am cununat la primărie și la biserică, a fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea. A fost foarte emoționant. Eu cânt foarte mult în ultima vreme, nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum 3 săptămâni. Iar luna de miere va fi în ianuarie, probabil. Dar oricum, fără copil, nu plec. Vreau neapărat să fie copilul meu cu mine în vacanță”, a declarat Theo Rose pentru Cancan.ro.

Te-ar putea interesa și: Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Monica Bîrlădeanu, mesaj pentru Theo Rose după nuntă. Ce i-a transmis actrița când a aflat că s-a căsătorit în urmă cu trei săptămâni

Abia miercuri, 16 octombrie, Theo Rose a publicat primele imagini din  ziua cea mare, atât de la cununia civilă, cât și de la cununia religioasă. „Așa cum am visat. Simplu și cu sens. Mulțumim!”, a scris cântăreața, în dreptul fotografiilor cu ea și Anghel Damian.

Artista a primit aproape 200 de mii de aprecieri și peste 1000 de comentarii. Atât fanii, cât și persoanele publice i-au transmis „Casă de piatră”, printre care și Monica Bîrlădeanu, care a fost mireasă în urmă cu aproape trei săptămâni, pe 5 octombrie.

Te-ar putea interesa și: De ce a apelat Oana Roman la terapie. Vedeta a făcut mărturisiri emoționante: „Făceam atacuri de panică, îmi era foarte greu”

„Un sentiment pe care îl înțeleg perfect… Să fiți fericiți, dragilor!!”, i-a transmis Monica Bîrlădeanu.

Printre vedetele care i-au transmis mesaje artistei Theo Rose se află și  Corina Caragea, Lavinia Petrea, Anca Dumitra, Mira, George Mihăiță, Raluca Bădulescu, Alina Eremia, Lidia Buble și nu numai.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel