Monica Davidescu și Aurelian Temișan, reguli stricte pentru fiica lor: „O pun să se spele, să citească, să își facă temele”

Data publicării:
Sursa foto: Aurelian Temișan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Aurelian Temișan, Instagram

Monica Davidescu a dezvăluit ce educație îi oferă fiicei sale.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan se bucură de una dintre cele mai longevive căsnicii din lumea mondenă românească. Cei doi formează cuplul ideal, iar împreună au și o fiică de care sunt tare mândri, Dora Maria. Cu toate acestea, celebra actriță mărturisește că fata nu se bucură de libertate deplină, ci este nevoită să-și asume de la această vârstă și diferite responsabilități, pe care chiar mama sa i le impune. În acest sens, fără doar și poate, Aurelian Temișan este părintele mai permisiv, care îi îndeplinește dorințele fetei și care îi oferă libertatea de care are nevoie, mai spune actrița.

„Întotdeauna e mama. Eu o pun să se spele, să citească, să își facă temele, să facă curat, lucrurile obișnuite pe care, de obicei, niciun copil nu le face că vrea să le facă. Atunci, dacă eu tot îi aduc aminte de lucruri care trebuie făcute, îl preferă pe tata, alături de care se joacă sau iese în parc. Apoi, seamănă cu tatăl ei!”, a declarat Monica Davidescu pentru ego.

Citește și: Cum a ajuns Aurelian Temișan să fie confundat cu Cabral. Artistul a povestit întâmplarea amuzantă prin care a trecut

Fiica celor doi își dorește să fie implicată în activitățile acestora

Mai mult, Dora își dorește chiar ea să aibă parte de diferite taskuri din partea părinților săi, care își petrec cea mai mare parte din timp pe scenă. Chiar dacă ea nu este văzută de public, Monica Dvidescu spune faptul că fiica sa și a lui Aurelian Temișan ajută mereu staff-ul cu fel de fel de activități în culise.

„Își dorește să fie implicată în sensul de a face ceva util. În spatele scenei sau la intrare își dorește să facă ceva util, nu neapărat să fie pe scenă sau cu noi. A participat de multe ori la repetiții, ne-a ajutat, a dat textul atunci când a lipsit cineva, dar îi place să fie implicată, nu doar să stea și să participe fără să facă nimic.”, a continuat actrița.

Te-ar putea interesa și: Aurelian Temișan desființează litoralul românesc: „Sunt supărat. Nu cred că am învățat mare lucru”

Ce nu are voie să facă fata

Și, după cum spunea mai sus Monica Davidescu, fiind părintele mai autoritar, aceasta i-a impus chiar și o regulă strictă fiicei sale. Dora nu are voie să plece nicăieri fără să-și înștiințeze părinții despre adresa concretă a acelui loc, indiferent de persoanele cu care fetița este plecată.

„Regula primordială pe care ea a învățat-o este că trebuie să știu întotdeauna unde e. Nu are voie să meargă într-un loc despre care eu nu știu, fie că este la o prietenă, fie că este pe la cineva din familie. Trebuie să știu unde se află în acel moment ca să știu de unde să o iau! Aceasta este regula principală, întotdeauna trebuie să știu unde este!”, a mai spus ea, pentru sursa citată.

VEZI și: Motivul pentru care Monica Davidescu a refuzat să ia numele de Temișan la căsătorie: „Nu știu dacă am făcut cel mai bine. Asta este”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel