Monica Tatoiu a avut emoții mari când l-a prezentat pe Victor Tatoiu familiei: Tatăl lui era șeful tatălui meu

Data publicării:
Captură video: YouTube/Damian Draghici
Descriere foto: Captură video: YouTube/Damian Draghici

Monica Tatoiu a povestit o serie de evenimente hilare din viața ei, toate având legătură cu tatăl său pe care l-a apreciat și respectat foarte mult. 

Monica Tatoiu este una dintre figurile showbiz-ului românesc pe care cu greu le poți uita. Plină mereu de povești amuzante, dar și anecdote, Monica Tatoiu a vorbit despre tatăl ei, cum s-a certat cu el din pricina „alesului”, dar și cum a aflat de alte rude - toate conectate la tatăl său.

Astfel, vedeta spune cum tatăl soțului său, Victor Tatoiu, era șeful tatălui ei în cadrul Spitalului Militar Constanța.

„Tatăl meu, când era tânăr, la Constanța, a fost subalternul tatălui lui Victor. Vezi, ce lume mică? Mie mi s-au întâmplat niște chestii mișto. Deci tatăl lui Victor a fost șeful tatălui meu la Spitalul Militar din Constanța”, povestește Monica Tatoiu, în cadrul podcastului lui Bursucu.

Apoi, vedeta dezvăluie că a avut mari emoții atunci când i l-a prezentat familiei pe viitorul soț, având la activ 2 divorțuri, prima căsnicie fiind încheiată prin fuga cu un iubit. Cea mai mare grijă o purta reacției tatălui ei.

Cu toate acestea, femeia de afaceri mai explică și că făcuse un pariu cu tatăl ei, cel din urmă zicând că va rămâne singură, iar ea își pusese în gând să îi demonstreze că nu avea dreptate.

 

„Îl duc eu pe Tatoiu... Taică-miu, îți dai seama... după două divorțuri, prima dată fugind cu un iubit... mă căsătorisem cu unu că zicea tata că nu mă ia nimeni de nevastă. Fusese un pariu cu tata.  Am avut o rochie de mireasă... cred că a avut 20 de metri de trenă, plecasem cu masa cu ea. A fost făcută la Mitropolie. Tatăl meu fusese spiritual. Eu mă învârteam cu trena când maicile cântau. Eu nu ințelegeam de ce trebuie să „ascult de bărbat””, explică povestea cu haz Monica Tatoiu.

Tatăl său a fost un om pasional

Vedeta mai spune și că primul său iubit era maghiar, lucru cu care propriul tată nu era de acord. Chiar dacă bunica din partea tatălui Monicăi Tatoiu este de etnie ungară, pe tatăl său îl supărase iubitul vedetei pentru că își dorea un copil cu numele „Ottiló”. Pe lângă acest detaliu, vedeta spune și că a descoperit recent că mai are o soră sau un frate rezultat dintr-o relație a tatălui său cu o femeie străină.

„Primul bărbat din viața mea era ungur, iar tata nu a fost de acord cu relația aceasta. Asta în situația în care tatăl meu avea o mamă unguroaică; Pentru că a vrut (iubitul Monicăi Tatoiu) un copil pe care să-l numească Ottiló.

Atunci, ne-am certat. Taică-miu era ocnă de deștept. Era și hoher... acum am aflat că a mai avut un copil cu una înainte să se întoarcă de pe front”, încheie Monica Tatoiu.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel