Monica Tatoiu are pensie de 22.000 de lei, dar refuză să-și ajute fiul financiar: „Să-și ia un împrumut de la bancă”

Data publicării:
Monica Tatoiu, captură video Youtube/ TARE DE TOT CU VIOREL GRIGOROIU
Descriere foto: Monica Tatoiu, captură video Youtube/ TARE DE TOT CU VIOREL GRIGOROIU

Monica Tatoiu a dezvăluit motivul pentru care nu-și dorește să-i ofere fiului săi banii de care are nevoie pentru a-și cumpăra o casă.

Monica Tatoiu s-a bucurat dintotdeauna de o situație financiară extrem de bună, pentru care însă femeia de afaceri a fost nevoită să facă diferite sacrificii de-a lungul vieții, cu care aceasta nu se mândrește deloc în prezent. Cu toate acestea, vedeta spune că nu dorește să-i ofere pe tavă fiului său toate lucrurile, care trebuie să muncească la rândul său pentru ceea ce vrea să-și cumpere. Astfel, ajuns aproape în pragul vârstei de 30 de ani, bărbatul nu și-a cumpărat încă propria locuință, iar Monica Tatoiu spune că nu are de gând să-i ofere bani, ci i-a pus la dispoziție doar anumite sume obținute din vânzarea unor proprietăți deținute de familie.

„Nu are voie să-și cumpere apartament la bloc, doar casă pe pământ. Nu știu dacă e bine, pentru că trebuie să-și ia un împrumut, pentru că mama nu-i dă. Eu cu Victor am creat de la zero ce am creat, am plecat de la cuțit și furculiță, tata nu a vrut să-mi dea mie. Deci prima am vândut-o (nr. o proprietate din cele două), iar copilul are depuși 60.000 de euro în bancă și asta (n.r. a doua proprietate) bănuiesc că o să fie 120.000 de euro. El nu vrea în București, el are nevoie să-și facă un atelier, nu e important numărul de camere.”, a declarat Monica Tatoiu în cadrul podcastului „Tare de tot, cu Viorel Grigoriu”.

Citește și: Monica Tatoiu, declarații controversate: „Dacă ai celulită și pulpele mari de ce porți fustă mini?„ Ce spune vedeta despre ipocrizie

Singura posibilitate prin care e de acord să-i ofere bani fiului său

Singura opțiune pe care Monica Tatoiu i-o oferă fiului său este aceea de a se împrumuta de la ea, precum ar face-o de la bancă. Cu toate acestea, femeia de afaceri consideră că e mai mult bună ultima variantă, întrucât situația sa poate fi incertă, iar venitul său poate fi pus, astfel, sub semnul întrebării.

„Dacă mai are de dat o diferență, se împrumută. Dacă se împrumută de la mama, că pot să-l împrumut, la mama poți să amâni rata, la bancă nu poți. Dar la bancă să se împrumute, pentru că mama poate să moară, trebuie să învețe.”, mai spune aceasta.

Citește și: Monica Tatoiu, principalele motive pentru care oamenii divorțează: „Eu așa mi-am ținut bărbatul 30 de ani”

Youtube video image

Pensia pe care o primește lunar

Extrem de transparentă cum s-a dovedit întotdeauna a fi, Monica Tatoiu nu s-a ferit de la a recunoaște faptul că este milionară. Pe vremuri, vedeta s-a bucurat de un salariu colosal, cum în România este rar întâlnit, lucru care îi asigură astăzi un trai mai mult decât decent, cu o pensie lunară uriașă.

„Da (n.r este milionară). Să știi că totul are un cost. Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi ai mei și cu femeia de serviciu, îmi reproșează asta și multe dintre defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal? Dar, pe lângă banii mei, care sunt toți în România, dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii, am și o pensie de  22.000 de lei. Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur. Un mesaj pentru tineri: Nu trebuie neapărat să furi, ca să devii bogat și nu toți bogații sunt toxici, cum zice fata lui Mask, că trebuie toți împușcați.”, a declarat Monia Tatoi, în cadrul unui podcast.

Citește și: Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel