Motivul pentru care Carmen Tănase s-a izolat la țară: „Trăiesc niște vremuri neplăcute. Din cauza asta nu am mai fost în vacanță de cinci ani”

Data publicării:
Carmen Tănase/ captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Carmen Tănase/ captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Carmen Tănase a vorbit despre traiul pe care-l duce în prezent, dar și despre una dintre dezamăgirile pe care le are cu privire la oameni.

Sunt deja câțiva ani de când Carmen Tănase a preferat să lase agitația urbană pentru liniștea rurală, acolo unde actrița și-a cumpărat o casă, în jurul căreia a strâns mai multe animăluțe. Astfel, aceasta își justifică acum dorința de a se muta direct lângă pădure și de a sta departe de oameni, în măsura în care este posibil. 

„Eu trăiesc niște vremuri destul de neplăcute, de asta vreau să mă și izolez, m-am dus acolo, am închis poarta după mine și sunt cu animalele mele. E adevărat că nu am mai fost din cauza asta în vacanță de cinci ani, e complicat și nu am cu cine să le las, dar prefer așa, că și dacă mă duc în vacanță, mă duc în Grecia hrănesc toate pisicile și așa mai departe.”, a declarat Carmen Tănase, în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene.

Citește și: Dieta cu ajutorul căreia Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Nu trebuie să cântărești, să ții ore, e foarte comodă”

A salvat recent un cățel de pe stradă

Astfel, actrița nu are grijă doar de propriile animăluțe, care tot de pe străzi sunt salvate, ci și de cele care sunt în continuare fără stăpân și care au nevoie de hrană. Astfel, într-un moment în care le oferea câinilor fără adăpost  mâncare, Carmen Tănase povestește cum a văzut un bichon abandonat, pe care nu l-a putut lăsa în stradă și pe care l-a luat numaidecât acasă.

„Am găsit recent o fetiță bichon. Cel care a abandonat-o la Călugăreni, comuna Conțești, să-i fie rușine. A plouat-o și am salvat-o fiindcă o mâncau ceilalți câini. Adică o rupeau ceilalți câini. Avem mulți câini în sat care sunt ai nimănui și pe care îi hrănesc. Acum sunt bine pentru că sunt hrăniți, dar dacă vine altcineva la porția lor devin răi.

Ea era, sărăcuța de ea, după ce că e o bucățică, era o amenințare pentru că eu oprisem mașina să-i dau ceva să mănânce. Am zis că nu pot să-i iau pe toți de pe planetă și că doar îi dau să mănânce. Și ăștia când au văzut că eu îi dau ei să mănânce, au văzut pericolul în bucățica aia de câine și au tăbărât pe ea. Noroc că ei (n.r. câinii) mă ascultă pe mine și am urlat la ei și am luat-o de acolo. Și ce să fac cu ea? Unde s-o duc? Am pus-o în mașină, ea s-a așezat cuminte în poșeta mea și am dus-o acasă. Acum o să o despăduchem și o să-i căutăm un stăpân”, a continuat actrița.

VEZI și: Carmen Tănase, dezvăluiri emoționante despre moartea soțului său: „Ăsta a fost gândul care m-a chinuit cel mare tare”

Nu înțelege oamenii care abandonează animalele

Astfel, actrița spune care unii oameni nu doar că abandonează animalele, dar chiar și înecacră să le omoare. Aceasta este total dezamăgită de extrem de mulți indivizi, fenomenul acesta fiind unul extrem de grav și de des întâlnit mai ales la sate, spune ea.

„Eu știu ce suflet au oamenii ăia? La țară, e o problemă mare cu animalele, ele sunt folosite și atât. Câinii sunt ținuți pe lanț ca să fie răi, dar seara li se dă liber, dar ei nu sunt sterilizați și se împrietenesc cu alții și fac alții, care rămân a nimănui. Sau, în cel mai rău caz, sunt băgați într-o pungă legată la gură și lăsați în pădure, ca să nu aibă nicio șansă. Nu-i omorî, eu am o pisicuță tot așa venită de acolo, pe care am văzut-o umflată, pe are am vrut să o duc la doctor, doar că nu mai puteam dormi noaptea și am zis că nu pot să-i omor puii. Nu știu cum alții nu au niciun fel de sentiment.”, mai spune Carmen Tănase.

Citește și: Carmen Tănase, radicală împotriva operațiilor estetice: „Am văzut artiste pe care nu le-am recunoscut și am avut șoc”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel