Motivul pentru care Corina Caragea nu vorbește niciodată despre viața personală: „Asta stârnește și curiozitate și dă naștere unor zvonuri”

Data publicării:
Sursa foto: Corina Caragea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Corina Caragea, Instagram

Corina Caragea a dezvăluit care sunt motivele pentru care preferă să-ți țină viața privată departe de ochii lumii.

Corina Caragea este în atenția publicului de ani de zile, reușind cu brio să se mențină la un standard cât mai înalt, din punct de vedere profesional, lucru care i-a adus o notorietate aparte în rândul prezentatorilor de la noi din țară. Totuși, cu cât este de celebră, cu atât bruneta este de rezervată când vine vorba de viața personală sau de posibilii parteneri de viață pe care i-a avut până în prezent. Statutul de persoană publică nu i-a ușurat deloc acest proces, iar acest lucru a fost resimțit din plin de Corina Caragea, care a povestit o întâmplare foarte neplăcută prin care a trecut în urmă cu ceva timp.

„Mă deranjează când cei dragi sunt afectați de articolele mincinoase despre ei. Și au fost câteva. Eu sunt deja obișnuită să citesc știri inventate, dar ei nu. Nici cei care sunt subiect alături de mine (un bun prieten era să facă accident de mașină, încercând să scape de paparazzi care îi tot blocau calea și îl șicanau în trafic) și nici cei care citesc și cad în plasă, crezând ce văd sau ce aud de la alții care au citit. De aceea am și ales să păstrez viața personală doar pentru mine și cei apropiați…”, a declarat Corina Caragea, potirvit viva.

Citește și: Corina Caragea, secretul unui păr bogat și strălucitor: „Este bună şi pentru hrănirea firului”

„Vreau să îmi protejez intimitatea”

Faptul că nu s-a afișat niciodată alături de cel care îi este jumătate a fost subiectul principal al numeroaselor știri, de-a lungul timpului, multe dintre ele fiind false, spune Corina Caragea. Cu toate acestea, chiar dacă au afectat-o la momentul respectiv, vedeta mărturisește că a trecut peste acele situații și și-a menținut în picioare decizia de a-și păstra privată viața personală.

„Să nu postez pe rețelele sociale, să nu fac din viața mea privată un instrument de strâns like-uri sau vândut coperte de reviste, așa vreau să îmi protejez intimitatea, dar desigur, asta stârnește și curiozitate și dă naștere unor zvonuri sau povești inventate. Eu îmi văd mai departe de viață, indiferent de ce apare în presă și îi las pe alții să creadă/scrie ce vor.”, a continuat prezentatoarea TV.

VEZI și: Corina Caragea a intrat în vizorul fanilor: „Eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă și stau toată ziua în vacanțe de lux”

S-a gândit să locuiască în altă țară

Corina Caragea adoră să călătorească, vedeta susținând în repetate rânduri faptul că cei mai mulți bani îi alocă vacanțelor. A văzut extrem de multe destinații până în prezent, din toate colțurile lumii și chiar s-a gândit pentru o clipă să părăsească România în favoarea unei țări străine. Mai mult, celebra prezentatoare are chiar și o destinație favorită, căreia nu i-a găsit niciun defect până acum.

„Întotdeauna mi-am dorit să trăiesc această experiență, inițial pentru studii plănuiam asta, apoi pentru job. Însă viața a avut alte planuri pentru mine, lucrurile s-au așezat diferit și nu am mai putut pleca și renunța la ce am clădit aici ușor-ușor. Dar niciodată să nu spui niciodată. Aș alege Spania, dacă ar fi vreodată să schimb locația. Mi se pare că le are pe toate – mâncare bună, climă prietenoasă, oameni plăcuți, muzică bună, arhitectură deosebită, relief divers, mi-ar fi ușor să mă adaptez.”, mai spune ea pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel