Motivul pentru care Cristi Brancu refuză să-și expună fiul în mediul online: „Am eliminat tot mai mult interacțiunea asta”

Data publicării:
Sursă foto: Cristi Brancu/YouTube
Descriere foto: Sursă foto: Cristi Brancu/YouTube

Chiar dacă el apare zilnic în fața miilor de telespectatori, Cristi Brancu a decis ca pe fiul lui să îl țină departe de lumina reflectoarelor, pentru a nu suferi din cauza răutății gratuite pe care ar putea să o primească din partea internauților.

Cristi Brancu se poate declara un bărbat împlinit pe toate planurile. Prezentatorul TV are o carieră de succes, dar și o familie cu care se poate lăuda. Cristi Brancu și Oana Turcu formează unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Tudor, în vârstă de 13 ani.

Fiul vedetei TV este pasionat de limbi străine și asta a adus multă bucurie în familia Brancu. Adolescentul îi face mândri pe părinții lui, obținând în urmă cu un an o bursă la Cambridge, semn că viitorul băiatului nu va fi în România.

De ce nu își expune Cristi Brancu copilul pe rețelele de socializare

Invitat în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”, realizat de Teo Trandafir, prezentatorul TV și-a deschis sufletul și a vorbit mai mult despre Cristi Branu, tatăl lui Tudor și soțul Oanei Turcu, și mai puțin despre Cristi Brancu, omul de televiziune. Astfel, acesta a povestit despre diminețile speciale pe care le are atunci când își duce fiul la școală, dimineți pe care le-a ratat adesea din cauza muncii sale:

„De la o vreme, de vreo doi/trei ani de zile, trebuie să îmi duc copilul la școală în fiecare dimineața, ceea ce pe mine e doborâtor... La 7 și cinci sunt îmbrăcat, băut apă, la volan, după care stăm o oră în trafic să ducem copilul. E foarte frumos, e o oră  în care povestim: vezi, tată, fă aia, nu fă aia...”, a povestit Cristi Brancu.

În plus, prezentatorul TV a ales să dezvolte și un subiect destul de controversat în zilele de astăzi, precum expunerea copilului în mediul online:

„Nu aș putea să stau toată ziua pe Facebook și să filmez, cu prețul oricărui ban din lume, nu aș putea... E un model de succes care circulă pe net, dar eu nu fac așa... Am eliminat tot mai mult interacțiunea cu băiatul meu, pentru că,  lumea dacă vede un copil, de exemplu ura pe care a simțit-o fata lui Măruță, într-o anumită măsură am simțit-o și noi, dar noi pe Tudor l-am ținut deoparte. Nu am să înțeleg niciodată de ce este atât de multă ură gratuită.”, a spus Cristi Brancu, invitat în cadrul podcastului lui Teo Trandafir.

Te-ar putea interesa și: Cristi Brancu: „În spatele fiecărui bărbat se află o femeie deșteaptă”. Ce spune prezentatorul TV despre relația cu soția sa / EXCLUSIV

Motivul pentru care Cristi Brancu și Teo Trandafir nu și-au vorbit mai bine de două decenii

Mare a fost surprinderea fanilor când l-au văzut invitat pe Cristi Brancu la podcastul lui Teo Trandafir. Chiar dacă în trecut au avut o relație de prietenie extrem de sudată, aceasta s-a destrămat brusc și nu și-au mai vorbit timp de 20 de ani. Acum, după ce apele s-au liniștit între cei doi prezentatori TV, aceștia au decis să discute despre acest incident, pe care l-au ținut departe de lumina reflectoarelor ani la rând:

Cristi Brancu: Noi am avut o tăcere lungă, după care o comunicare scurtă, dar foarte intensă.

Teo Trandafir: Deci lucrurile au fost foarte anapoda între noi. Nu știu dacă tu îți aduci aminte faza exactă de unde a mers prost.

Cristi Brancu: Nu mai știu, chiar vreau să văd dacă avem percepții diferite asupra același lucru.

Teo Trandafir: Eram trimiși la mare pentru o chestie în care nu credeam, un promo. Eram la recepția unui hotel și vii tu. Mie îmi țâșneau flăcări din urechi, iar tu mă întrebi politicos: „Când vă vom vedea la galele VIP?”. Eu în spumele alea mari în care eram, mă întorc și spun „Sper că niciodată.” Și atunci ne-am vorbit ultima dată. După care ne-am reîntâlnit într-un moment mai puțin plăcut pentru tine, în care eu am simțit că noi doi putem să ne ajutăm unul pe altul.

Te-ar putea interesa și: De ce Cristi Brancu nu o invită pe Bianca Drăgușanu în emisiunea sa: „Ea nu e ce pare a fi. A fost o singură secvență în care mi-a reproșat ceva”

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel