Motivul pentru care Diana Matei a fost geloasă pe bona fiului ei timp de 8 ani de zile: „Erau conflicte. Reacționa persoana rănită”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Diana Matei a dezvăluit motivele din spatele geloziei sale față de bona fiului său, care a petrecut opt ani în casa ei și a lui Marian Cleante. Femeia a plecat definitiv din locuința celor doi în urmă cu un an.

 

Diana Matei este una din cele mai apreciate artiste de muzică lăutărească de la noi din țară și susține numeroase concerte alături de Taraful Cleante. Cântăreața este căsătorită cu Marian Cleante din 2018, dar relația lor durează de mai bine 20 de ani. Din rodul iubirii lor s-a născut un băiețel minunat, care astăzi are 9 ani.

Cariera artistică i-a ocupat foarte mult timp de-a lungul timpului, motiv pentru care a lipsit de nenumărate ori de lângă fiul ei. De exemplu, atunci când micuțului i-a ieșit primul dinte sau a spus pentru prima dată „mama”, lângă el nu a fost artista , ci bona care l-a crescut de la o lună. Deși femeia a devenit parte din familia Dianei Matei, gelozia a chinuit-o de nenumărate ori.

Te-ar putea interesa și: Raluca Pastramă a răbufnit la adresa lui Dan Capatos, după dovezile compromițătoare pe care Pepe i le-a arătat la TV: „Moderatorul a vrut să pară ce nu este”

Motivul pentru care Diana Matei a fost geloasă pe bona fiului ei. Femeia a trăit 8 ani în casa ei și a lui Marian Cleante: „Erau conflicte. Reacționa persoana rănită”

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Diana Matei a mărturisit că a simțit adesea gelozie, mai ales în momentele în care micuțul alegea să se îndrepte spre bonă în loc să vină la mama sa sau să îi spune femeii secretele pe care le avea. Aceasta a recunoscut că, în situațiile tensionate, reacțiile ei erau rezultatul unor răniri emoționale. Deși gelozia a existat de nenumărate ori, artista a menționat că bona a avut un rol important în viața fiului său, descriind-o ca pe o bunică pentru acesta.

„Eram geloasă doar în anumite momente. Atunci când se lovea, în loc să vină la mine, se întâmpla să meargă la ea, poate. Au fost situații de genul acesta. E foarte greu de suportat ca atunci când copilul tău vrea să spună un secret, nu ți-l spune ție ca mamă, îi spunea ei. Nu mai este la noi de un an, dar este parte din familie. Ținem teribil de mult la această femeie, pentru că ea a fost ca o bunică pentru copilul meu.

Dar, într-adevăr, erau și conflicte atunci când îmi dădea câte un sfat, pentru că în realitate reacționa persoana care era rănită și vorbeau reproșurile pe care eu mi le aduceam mie. Și de multe ori când mă sfătuia să fac un lucru, reacționam vehement. Eu sunt foarte temperamentală, stăteam, mă linișteam, dacă reacționam nepotrivit, îmi ceream scuze și întotdeauna căutam să rezolvăm, ascultam și voiam să înțeleg ce mă sfătuia să fac”, a spus Diana Matei, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: Cristina Șișcanu, foc și pară pe cei care au spus că a cheltuit prea mult pe o placă de păr: „Are un preț foarte mare. Eu cheltui banii cu foarte mult cap, stați liniștite!”

„Mă mustra dorul, îmi era foarte dor de el uneori și nu știam să administrez o situație așa cum trebuia sau îmi pierdeam răbdarea”

Cântăreața a mărturisit că, de multe ori, a simțit dorul de copilul ei și a avut dificultăți în a gestiona emoțiile legate de absența sa din viața lui. Din acest motiv, Diana Matei recunoaște că nu a devenit mamă pentru a doua oară.

„Într-adevăr, mă mustra dorul, îmi era foarte dor de el uneori și nu știam să administrez o situație așa cum trebuia sau îmi pierdeam răbdarea. Nu este ușor. De aceea probabil nici nu au mai venit alți copii. M-am simțit vinovată cu nu sunt în permanență cu el,  în fiecare moment al vieții lui să fiu acolo prezentă”, a mai spus artista.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel