Motivul pentru care Mădălina Maricuț nu vrea să participe în cuplu cu Dany Boy la Insula Iubirii: „El și-ar dori. Este foarte sigur că nu va pica”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Antena 1
Descriere foto: Sursă foto: Antena 1

Mădălina Maricuț și Dany Boy, fostul iubit al Mariei Covasa, s-au gândit deja la posibilitatea de a participa în cuplu la Insula Iubirii 2025. Tânărul i-a promis că nu va pica, din nou, în ispită.

Daniel Ungureanu, cunoscut ca Dany Boy, a stârnit numeroase controverse după ce, deși a intrat în emisiunea Insula Iubirii alături de iubita sa, Maria Covasa, a sfârșit prin a-și găsi alinarea în brațele ispitei Mădălina Maricuț. Deși formau un cuplu de cinci ani, tentațiile insulei și-au spus cuvântul, iar Dany Boy s-a îndrăgostit de Mădălina, punând capăt relației cu Maria.

Te-ar putea interesa și: Dany Boy, îndrăgostit până peste cap de Mădălina Maricuț. Cum s-au afișat cei doi imediat după difuzarea emisiunii Insula Iubirii / Foto

Motivul pentru care Mădălina Maricuț nu vrea să participe în cuplu cu Dany Boy la Insula Iubirii: „El și-ar dori. Este foarte sigur că nu va pica”

A venit cu iubita, dar a plecat cu ispita. Dany Boy s-a întors în România la brațul Mădălinei Maricuț. Deși a încercat să-i intre în grații Mariei, concurenta nu i-a mai dat șansă, astfel că tânărul și-a continuat povestea de dragoste cu ispita Mădălina Maricuț, cu care a și ajuns în pat în timpul emisiunii Insula Iubirii. După două săptămâni de la întoarcerea în țară, Dany Boy a înșelat-o și pe actuala iubită. Pentru că Maria s-a cuplat cu Beni, concurentul a vrut să afle mai multe detalii despre cei doi, așa că s-a cuplat cu fosta iubită a ispitei de la Insula Iubirii, în timpul relației cu Mădălina. A aflat despre infidelitate, dar a ales să-l ierte, iar acum se gândesc să participe în cuplu la Insula Iubirii sezonul 9 pentru a-și testa relația..

Te-ar putea interesa și: Cristina și Andrei Rotaru s-au despărțit definitiv! Concurenta a rupt tăcerea, după difuzarea emisiunii Insula Iubirii: „Nu vreau ca numele meu să fie asociat cu al lor”

Dany Boy vrea să-i demonstreze iubitei sale că este fidel și că nu va pica, din nou, în ispită. Cu toate acestea, Mădălina este reticentă în ceea ce-l privește și crede că dacă a picat cu ea, este posibil ca tânărul să repete greșeala și cadă din nou. În ciuda ezitărilor sale, Mădălina i-ar putea acorda încrederea de care are nevoie, dar subliniază că testul suprem al iubirii poate veni cu riscuri.

„Ne-am gândit amândoi dacă am vrea să participăm ca un cuplu la insulă. El și-ar dori. Este foarte sigur că nu va pica, în schimb, eu sunt un pic reticentă din punctul ăsta de vedere, pentru că a picat cu mine și nu știu dacă aș avea tăria fetelor să privesc imaginile cu el pe cealaltă insulă făcând ceva. Bine, eu pot să-i acord încredere 100%, dar știm cum e insula, trăirile de acolo și e un pic cam greu să nu pici.

Ăsta ar fi pentru el un test suprem, dar dacă nu s-ar finaliza cum trebuie, pentru mine nu ar fi tocmai ok. Dacă el ar pica în ispită, ca bărbat îți iei pălăria, o scuturi și pleci, dar pentru mine nu ar fi tocmai ok și nici nu aș vrea să trec prin ce au trecut concurentele din sezonul acesta, sincer. Noi femeile suntem pe parte sentimentală, iubirea, viața, tot. Bărbați sunt pe parte rațională mai mult”, a spus Mădălina Maricuț, într-un interviu acordat după încheierea filmărilor show-ului din Thailanda.

@insulaiubirii_s8 #insulaiubirii #temptationisland #raduvalcan #insulaiubirii????❤️ #antena1 #antenaplay #romania #thailand #fyp #ispiteinsulaiubirii #concurentiinsulaiubirii #cupluriinsulaiibirii #ispite #pentrutine #???????? #insulaiubiriisezonul8 #insulaiubirii2024 ♬ original sound - insulaiubirii_s8



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel