Motivul pentru care Mihai Mărgineanu a ajuns să aibă propriul avion. Când a auzit câți bani a dat pe el, Teo Trandafir a rămas mască

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Gand la Gand Cu Teo
Descriere foto: Captură video: YouTube/Gand la Gand Cu Teo

Mihai Mărgineanu a fost invitat în podcastul realizat de Teo Trandafir, unde a dezvăluit motivul pentru care și-a cumpărat un avion! Suma incredibilă plătită de artist a lăsat-o pe Teo Trandafir fără cuvinte.

Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. În urmă cu ceva timp, el a luat decizia de a-și cumpăra avion, un Cessna 172 November. Prin urmare, artistul merge acum la concerte cu avionul personal pe care îl pilotează chiar el.

Motivul pentru care Mihai Mărgineanu a ajuns să aibă propriul avion

Invitat în poscastul realizat de Teo Trandafir, Mihai Mărgineanu a dezvăluit motivul pentru care și-a cumpărat propriul avion. Cântărețul a mărturisit că obișnuia să-l închirieze, însă, la un moment dat, persoana de la care îl închiria i-a sugerat să îl cumpere, având nevoie de bani. Artistul a făcut un calcul și a realizat că achiziționarea avionului ar fi mai avantajoasă pe termen lung, mai ales dacă dorea să acumuleze orele de zbor necesare pentru a deveni pilot profesionist. Astfel, a decis să-l cumpere.

„Pe avionul meu scrie Cessna 172 November. Are o înmatriculare pe care am schimbat-o din motive de gelozie. Avionul l-am cumpărat de la un domn. Mi-a spus să cumpăr avionul dacă tot zbor cu el, că eu îl închiriam de la el. M-a întrebat dacă vreau să-l cumpăr, că avea nevoie de bani. Mi-am făcut o socoteală în cap că dacă eu vreau să ajung pilot de meserie trebuie să acumulez ore de zbor. Ca să acumulezi ore de zbor, trebuie să închiriezi un avion. Când am făcut socoteală de câte ore am nevoie m-a apucat un tremurat interior.

Mi-am făcut socotelile și i-am spus omului că da, îl cumpăr. Ne-am țigănit un pic, că așa se face și l-am cumpărat. Am făcut bine că l-am achiziționat. M-am gândit că eu am o mașină foarte veche, din 2006. Toți prietenii mei mă roagă să o vând și îmi spun să îmi iau și eu o altă mașină”, a mărturisit Mihai Mărgineanu în podcastul realizat de Teo Trandafir.

Te-ar putea interesa și: „În curând”. Irinel Columbeanu se pregătește să devină socru mic: „S-ar putea să fie cerută în căsătorie”

Când a auzit câți bani a dat pe avion, Teo Trandafir a rămas mască

Deși mulți ar crede că a dat o avere pentru a-l achiziționa, Mihai Mărgineanu a mărturisit că nu este deloc așa. Artistul a dezvăluit că prețul avionului a fost în jur de 40.000 de euro, ceea ce a surprins-o pe Teo Trandafir, care a reacționat exprimându-și uimirea. Mihai Mărgineanu a subliniat că un avion poate fi mai rentabil decât o mașină, având în vedere că avionul său, fabricat în 1980, își păstrează valoarea și utilitatea în timp, spre deosebire de mașini care se depreciază rapid. El a explicat că avioanele nu devin niciodată „vechi” din punct de vedere al utilizării, atâta timp cât sunt întreținute.

„El este acum, în mod normal, mai scump decât atunci când l-am luat eu. A costat în jur de 40.000 de euro”, a spus Mihai Mărgineanu.

„Wow, păi cu CAR-ul o rezolvi”, a reacționat Teo Trandafir când a auzit câți bani a scos din buzunar pentru achiziția avionului.

„Este mai scumpă o mașină de fițe. De fapt o mașină normală e mai scumpă, dar al meu este din 1980. Nou nu vreau să mă gândesc cât costă, dar nici nu vreau să iau. Eu îmi fac treaba cu el. Probabil că la un moment dat o să-l vând”, a declarat artistul.

„Nu înțeleg. Cum mai zboară un avion din 80'? Nu se casează?”, l-a întrebat Teo Trandafir pe artist.

„Nu există avion care să fie vechi. Nu se casează niciodată. Ele sunt avioane apte de zbor. El poate să fie apt de zbor doar dacă respecți toată programa de lucrări care îi vine automat”, a ținut să precizeze Mihai Mărgineanu.

Te-ar putea interesa și: Radu Ștefan Bănică a vorbit fără rețineri despre iubita sa, Ioana Văllimărescu. Cum se înțelegeau înainte de a fi împreună: „Mereu ne aducem aminte”

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel