Motivul pentru care Mihai Trăistariu a ținut post negru 3 zile și a băut doar apă: „Vreau să ajung la 7 zile. Nu cred că este periculos în cazul meu, mă simt tânăr”

Data publicării:
Mihai Trăistariu, la Oracolul Vedetelor
Descriere foto: Mihai Trăistariu, la Oracolul Vedetelor

Mihai Trăistariu a început săptămâna într-un mod neașteptat, alegând să urmeze un regim drastic inspirat de alți artiști cunoscuți. Timp de trei zile, a renunțat complet la mâncare și a consumat doar apă. Deși nu a fost o provocare ușoară, cântărețul este hotărât să ajungă la 7 zile. 

 

La începutul acestei săptămâni, Mihai Trăistariu s-a decis să să urmeze exemplul lui Damian Drăghici și al lui Mihai Onilă de a ține post negru, doar cu apă. A și reușit. Artistul nu a mânat nimic timp de trei zile și a băut doar apă. Într-un interviu pentru Antena Stars, cunoscutul cântăreț a spus motivul pentru care a recurs la postul cu apă. Artistul speră ca în viitorul apropiat să reziste măcar 7 zile.

Motivul pentru care Mihai Trăistariu a ținut post negru 3 zile și a băut doar apă

Luni, Mihai Trăistariu a început să țină post negru. Nu a fost deloc ușor, pentru că artistul nu a mâncat nimic și a băut doar apă. Timp de trei zile, artistul a experimentat senzații de amețeală și slăbiciune, dar a fost încurajat de beneficiile pe care le-a citit despre acest tip de post, cum ar fi reducerea grăsimii corporale și detoxifierea organismului.

„Mi-a trecut sub ochi postul intermitent și cel cu apă. Ele diferă puțin, dar seamănă oarecum. La postul intermitent lași 18 ore între mese sau dacă poți mai mult, 20 sau 24 de ore. Mănânci o singură dată pe zi, de exemplu. Faci foarte bine corpului, el se regenerează, își mănâncă celulele care nu sunt bune. Postul cu apă face cam același lucru, doar că aici bei doar apă, nu faci nimic altceva. Eu am început luni acest psot cu apă. L-am ținut deocamdată trei zile. Nu vreau să sar calul. Nu am mai făcut asta niciodată și nu știam cum funcționează, plus că te simți slăbit. Când nu mănânci, nu mai ai vlagă, nu mai ai energie.

Am zis să încerc măcar 72 de ore, că este benefic. În prima zi, deși eram puțin amețit, spuneau specialiștii, din ce am citit eu, că deja începe corpul să îți mănânce grăsimea, ceea ce este un lucru foarte bun. A doua zi, organismul mănâncă grăsimea de pe organe, că noi avem grăsime și pe organe, pe ficat”, a spus Mihai Trăistariu, la Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Ce nu poate accepta Nicoleta Nucă într-o relație. Artista a spus-o clar și răspicat, după despărțirea de Alex Ursache: „Asta înseamnă că nu ai respect”

„Vreau să ajung la 7 zile. Nu cred că este periculos în cazul meu, mă simt destul de tânăr”

După cele 72 de ore de post, Mihai Trăistariu a revenit la alimentația normală, însă planifică să încerce din nou acest regim, extinzând perioada de post la cinci zile și apoi la șapte zile, pe care intenționează să le repete la câteva luni distanță. Artistul crede că acest tip de post nu este periculos în cazul său, simțindu-se destul de tânăr și capabil să îl urmeze.

„După 72 de ore, organismul intră într-o autofagie mai cruntă, o cetoză. Începe să-ți mănânce celulele tumorale, dacă prin absurd ai avea. Celulele canceroase apar chiar cu 10 ani înainte. Noi nu știm, ele se formează încet. Uneori este bine să faci și aceste cure.

Mă simt mai bine. Am revenit cu mâncatul, pentru că am făcut luni, marți și miercuri. Vreau ca săptămâna viitoare să încerc 5 zile și apoi 7 zile. Lucrurile astea nu se țin în lanț, că nu funcționează și nici nu este bine pentru organism. Trebuie să lași pauze și să mai încerci. Vreau să ajung la 7 zile la un moment dat și să fac asta la două sau trei luni. Nu cred că este periculos în cazul meu, mă simt destul de tânăr”, a mai precizat Mihai Trăistariu.

Te-ar putea interesa și: „Ești malefic?!” Radu Vâlcan nu s-a mai abținut! Prezentatorul TV i-a spus-o fără ocolișuri lui Andrei Rotaru. Imaginile care nu s-au difuzat la TV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel