Motivul pentru care Sebastian Dobrincu exclude o împăcare cu Ioana Ignat: „Ce facem, ne răzgândim pe parcurs?!”

Data actualizării: | Data publicării:
 Captură video: Pro TV. Captură video: Instagram/Ioana Ignat
Descriere foto: Captură video: Pro TV. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu a anunțat în urmă cu aproape trei săptămâni că el și Ioana Ignat nu mai formează un cuplu. Cu toate acestea, el numea acest episod din viața lor doar un moment de pauză. Se pare însă că cei doi s-au despărțit oficial și nu mai există cale de împăcare. Tânărul milionar a spus acum motivul pentru care nu ar mai relua relația cu artista.

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au format unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de trei ani. În urmă cu aproape trei săptămâni, tânărul milionar a anunțat, în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță, că el și artista nu mai formează cuplu. Deși inițial a numit această despărțire doar un moment de pauză, recent a declarat că nu mai există cale de împăcare.

Motivul pentru care Sebastian Dobrincu exclude o împăcare cu Ioana Ignat: „Ce facem, ne răzgândim pe parcurs?!”

La mai bine de două săptămâni de când a anunțat separarea de Ioana Ignat, Sebastian Dobrincu a vorbit într-un interviu pentru Cancan despre despărțire. Tânărul milionar a mărturisit că decizia de a merge pe drumuri separate a fost luată de comun acord.

„A fost reciproc. Eu sunt împăcat cu decizia, cu toții suntem și îi dăm înainte”, a spus Sebastian Dobrincu pentru Cancan.

Mai mult, tânărul milionar exclude o împăcare cu cântăreața. Întrebat dacă ar putea forma din nou un cuplu, acesta a ținut să precizeze că a fost o decizie calculată și asumată, motiv pentru care nu mai există cale de împăcare. „Sunt decizii calculate, sunt decizii asumate, ce facem, ne răzgândim pe parcurs?!”, a declarat Sebastian Dobrincu.

„N-am timp de suferințe, zic sincer. Aș suferi, dacă aș avea timp, dar nu am”

Întrebat dacă o să lanseze o piesă de suferință, Sebastian Dobrincu a declarat că nu are timp să sufere și a ținut să precizeze, din nou, că deciziile pe care le ia în viață sunt asumate și calculate.

„N-am timp de suferințe, zic sincer. Aș suferi, dacă aș avea timp, dar nu am. Plus că iau deciziile foarte calculat, în general, și pe alea nu prea cred că le regreți în viață. Le calculezi, ți le asumi. Cine să mai sufere? Avem timp de suferit? Uite câte chestii mișto sunt de construit în lumea asta și noi stăm să suferim?!

Nu trebuie să te complaci, în general, în lene, într-o relație care nu funcționează, în situația în care te afli, să nu te complaci. Că ajungem nefericiți la 60 de ani”, a mai precizat Sebastian Dobrincu.

Te-ar putea interesa și: Sebstian Dobrincu s-a despărțit de Ioana Ignat? Tânărul milionar a făcut mărturisirea în direct: „Viața merge înainte”

Motivul din spatele despărțirii

Recent, Sebastian Dobrincu a mărturisit, pe pagina sa de Instagram, că el și Ioana Ignat privesc viața mult prea diferite pentru a continua împreună, iar asta i-a făcut să pună capăt relației.

„Eu și Ioana am decis să o luăm pe drumuri separate. Pentru a preveni orice interpretare – este o decizie cât de poate de rațională și sănătoasă, fără niciun dedesubt. Amândoi muncim mult în perioada asta, ne respectăm și ne susținem în continuare, dar privim viața prea diferit pentru a continua împreună. Nu îmi stă în fire să îmi discut intimitățile. Sunt perseverent de fel. Nu am renunțat până nu am ajuns împăcat că am încercat tot. Mulțumesc pentru toate mesajele frumoase din ultima perioadă! Capul sus, zâmbetul pe buze și inima deschisă”, a scris Sebastian Dobrincu, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Cristina Cioran, prima reacție după ce fostul iubit a spus că este însărcinată: „A fost așa cum trebuia să se întâmple”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel