Motivul pentru care Victor Cornea s-a îndrăgostit iremediabil de Andreea Bălan. Ce l-a făcut să îi scrie artistei, în urmă cu luni de zile

Data actualizării: | Data publicării:

Victor Cornea a dezvăluit momentul în care a știut că „trebuie” să îi scrie cântăreței.

Andreea Bălan și Victor Cornea au o frumoasă poveste de dragoste. Neacordând atenție diferenței de vârstă dintre ei, cuplul reușește să se facă plăcut publicului român. Ei s-au cunoscut prin intermediul platformelor de socializare, așa cum recunoscuse și Andreea Bălan în trecut. 

Vezi și: Andreea Bălan și Victor Cornea au făcut un pas important în viața lor. Ce au hotărât după numai câteva luni de relație

De la un simplu, mesaj, dragostea dintre ei a prins aripi, mutându-se la un scurt timp împreună. Când Andreea avea treabă prin țară cu concertele, partenerul ei stătea cu fetițele sale, menționând faptul că și Victor Cornea are un băiețel.

Într-un interviu acordat Viva, Victor Cornea admite că Andreea l-a cucerit prin înclinația sa spre lumea spirituală. Asta l-a și făcut să o abordeze, de fapt.

„Am fost plăcut surprins să observ că Andreea are înclinație spre lumea spirituală, și asta m-a făcut să o abordez și să ne împărtășim reciproc din experiențele noastre de viață. Astfel, am realizat imediat că drumurile noastre sunt asemănătoare și că împreună ne completăm.”, notează Viva.

Mai departe, Andreea spune că totul s-a întâmplat așa cum a trebuit, că întâlnirea lor nu a fost la „nimereală”. Deși au un istoric diferit, relația celor doi a surprins pe toată lumea.

Vezi și: S-a schimbat relația dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu? Ce s-a întâmplat de când au devenit mame

„Ne-am întâlnit la momentul potrivit, când amândoi eram în punctul de a oferi și de a primi iubire. Fiecare a avut un parcurs cu diferite lecții care ne-au transformat ca azi să vedem și să apreciem altfel calitățile omului de lângă noi. Știm cât de importante sunt familia și stabilitatea emoțională, și astfel ne-am atras unul în viața celuilalt.”, a spus Andreea Bălan, potrivit sursei menționate.

După cum au spus și pozele de la perioada respectivă, ei s-au întâlnit pentru prima oară în cadrul unui meci pe care l-a avut Victor Cornea. El i-a făcut o propunere Andreei Bălan de a îl însoți, lucru care se și întâmplase.

„În acest univers al meu dominat de tenis, pot spune că mi-am găsit dragostea printr-o întâmplare pe care eu o numesc destin. Eu și Andreea ne-am întâlnit pe rețelele de socializare în timp ce mă aflam la debutul meu pe tabloul unui turneu de Grand Șlam, Roland Garros. La scurt timp, am invitat-o să mă însoțească la cel mai prestigios turneu de tenis din lume, Wimbledon.”

Vezi și: Tatăl Andreei Bălan, primele declarații după ce a aflat că Victor Cornea, fiicei sale, are un copil: "M-a ținut departe, nu-l cunosc nici pe jucătorul de tenis"

Mai mult, activitatea internațională a iubitului ei nu o împiedică să vadă frumosul din relația lor, mai ales că Andreei îi place să călătorească:

A: Am simțit încă de la primele conversații că este o magie aparte între noi și de aceea am reușit să facem abstracție de statutul fiecăruia și să ne purtăm ca doi oameni normali, fără să ne ascundem. Totodată, Victor își desfășoară activitatea pe plan internațional, iar eu ador să călătoresc și să îl susțin cu toată energia, ca el să performeze cât mai bine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel