Mousseul de portocală cu biscuiți este extrem de gustos și se prepară foarte ușor și rapid.
INGREDIENTE:
4 portocale medii
1 lămâie
75 g de zahăr brun
25 g de făină integrală
3 ouă
4 biscuiți
MOD DE PREPARARE:
Se separă albușurile de gălbenușuri. Batem gălbenușurile cu zahărul. Apoi adăugam făina și amestecăm bine. Stoarcem și strecurăm sucul de lamâie și îl adăugam în compoziția anterioară. Stoarcem și strecurăm sucul de portocale. Îl adăugam fără să amestecăm.
Introducem compoziția 1 minut în cuptorul cu microunde, după care amestecăm. Repetăm operațiunea încă de 2 ori. O lăsăm să se răcească și mai amestecăm din când în când.
Batem albușurile bine și le adăugam în crema anterioară, când aceasta s-a răcit. Amestecăm încet. Zdrobim biscuiții și îi așezăm ca bază în pahare mici.
Umplem restul paharului cu mousse-ul obținut. Decorăm cu coajă de portocală.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News